Lavinya Ünlüer “Aşka Düşman” ile Setlere Geri Dönüyor

Lavinya Ünlüer "Aşka Düşman" ile Setlere Geri Dönüyor

Lavinya Ünlüer, “Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki Mila karakteriyle tanınmış genç bir yetenek. Geçtiğimiz aylarda “Masal Zamanı 2 Sihirli Kapı” sinema filminde başrol oynayan 12 yaşındaki Ünlüer, şimdi de tv8’in yeni dizisi “Aşka Düşman” ile ekranlara dönüş yapıyor. Dizinin çekimleri hâlen devam etmekte ve yapımcılığını Acunmedya üstleniyor.

“Aşka Düşman” Dizisinin Yapım Ekibi ve Oyuncu Kadrosu

“Aşka Düşman”ın yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan otururken, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur kaleme alıyor. Dizi, Nazan Kesal, Buse Meral, Cem Yiğit Üzümoğlu, Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan ve Berkan Bulut gibi isimleri bir araya getiriyor.

Lavinya Ünlüer’in Kariyerindeki Yeni Adım

Lavinya Ünlüer için “Aşka Düşman” dizisi, genç oyuncunun kariyerindeki yeni bir adımı temsil ediyor. Daha önceki projelerinde sergilediği başarılı performanslarla dikkat çeken Ünlüer, bu yeni rolüyle de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Dizinin konusu ve Ünlüer’in canlandıracağı karakter hakkında daha fazla bilgi henüz paylaşılmamış olsa da, genç yıldızın performansı şimdiden merak konusu.

Exit mobile version