MasterChef All Star tam kadro! Yeni sezonda kimler var?

Heyecanla beklenen MasterChef, MasterChef All Star formatıyla TV8 ekranlarına dönüyor. 2023 yılında yayınlanacak programın yarışmacıları ve ilk bölüm tarihi de belli oldu. A’dan Z’ye tüm yarışmacıların yer aldığı ve şaşırtıcı bir fragmanı bulunan bu yeni formatın yapımcılığını Acun Ilıcalı üstlenmiştir. Geçmiş sezonlarda yer alan yetenekli yarışmacılar yeni sezonda ekranlarda yer alacak. MasterChef All Star, 14 Haziran 2023 tarihinde yayına başlayacak. Yeni sezonun yarışmacıları konusunda detaylar verilmiyor.

MasterChef All Star tam kadro! Yeni sezonda kimler var?

MasterChef All Star, televizyonun en popüler yemek yarışma şovlarından biri olmaya devam ediyor. Bu yılın formatı, geçmiş sezonlardan tanıdığımız yarışmacıların bir araya gelerek yeteneklerini bir kez daha sergileyecekleri bir “All Star” versiyonu olacak. Yarışma, izleyicileri her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanlı bir lezzet serüvenine çıkaracak. Yarışmacılar, yeteneklerini ve yaratıcılıklarını tekrar test edecekler ve bu süreçte birbirinden zorlu mutfak sınavlarından geçecekler.

MasterChef All Star tam kadro! Yeni sezonda kimler var?

Bu yeni formatın, hem eski yarışmacıları tekrar görmek isteyen seyircilere hem de yeni lezzetler ve teknikler keşfetmek isteyenlere hitap edeceği düşünülüyor. Yayınlanan ilk fragman, bu sezonun öncekilerden farklı olacağının ve bize sürprizler sunacağının sinyallerini veriyor. MasterChef All Star, tüm yarışmacıları ve izleyicileri bu heyecan dolu yarışmada bir araya getirerek eğlenceyi ve rekabeti bir üst seviyeye taşıyacak. 14 Haziran 2023’te başlaması beklenen bu büyük etkinlik, tüm yemek severlerin takvimlerini işaretlemesi gereken bir tarih.

MasterChef All Star tam kadrosu şu şekilde:

Barbaros Yoloğlu
Araz Aknam
Hasan Biltekin
Kerem Giritlioğlu
Cemre Uyanık
Alican Sabunsoy
Serhat Doğramacı
Uğur Kardaş
Hakan Kanık
Mehmet Sur
Güzide Mertcan
Batuhan Bayır
Kıvanç Ermiş
Suna Aydın
Mustafa AydınFaruk Batuhan Öner
Bahri Papila
Orhan Eren
Onur Dursun
Eray Aksungur
Sefa Okyay Kılıç
Ebru Has
Ayyüce Kamit
Esra Tokelli
Berker Başmanav
Duygu Acarsoy
Celal Sarıgül
Arem Yüce
Gülşah Suna
Eren Kaşıkçı
Tahsin Küçük

Exit mobile version