MasterChef Mehmet Sur kimdir, Fatih’te dükkanı nerede?

MasterChef Mehmet Sur kimdir, Fatih'te dükkanı nerede?

MasterChef Mehmet Sur, Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakta çektiği videonun sosyal medyada viral hale gelmesiyle tanınan bir isimdir. MasterChef yarışmasıyla ünlenen ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken Mehmet Sur, 1979 yılında Diyarbakır’da doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren mutfakla yakın temas halinde büyüdü. İlk zamanlarda çeşitli otel ve restoranlarda komi olarak çalıştı ve bu süre zarfında İstanbul’da bulunan birçok otel ve restoranda görev aldı.

MasterChef Mehmet Sur kimdir?

Diyarbakır doğumlu olan Mehmet Sur, 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Mutfakla erken yaşlarda tanışan Sur, İstanbul’da çeşitli otel ve restoranlarda çalışmıştır. Kendi restoranının yanı sıra bir sakatat dükkanı da bulunan Mehmet Sur, 2018 yılında MasterChef yarışmasına katılmıştır. Şu anda ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşamaktadır. Mehmet Sur’un evli olduğu ve bir kız bir erkek olmak üzere iki çocuğu bulunmaktadır.

Mehmet Sur dükkanı nerede?

Mehmet Sur’un sahibi olduğu bilinen tek iş yeri, İstanbul’da bulunan bir sakatat dükkanıdır. Ancak güncel bilgilere dayanarak mevcut dükkan sayısıyla ilgili kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Mehmet Sur’un diğer işletmeleri veya dükkanları hakkında net bir bilgi bulunmadığı için, sadece sakatat dükkanının olduğu bilinmektedir. Eğer Mehmet Sur’un yeni bir işletme açtığı veya işletmelerini genişlettiği bilgisi ortaya çıkarsa, bu bilgiler daha sonra kamuoyuyla paylaşılabilir.

Exit mobile version