Maviye Sürgün 9. bölüm 2. fragmanı yayında! Yeni fragmana Ozan ile ilgili planlar damga vurdu

Maviye Sürgün 9. bölüm 2. fragmanı yayında! Yeni fragmana Ozan ile ilgili planlar damga vurdu

Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Maviye Sürgün’ün yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Heyecanın giderek yükseldiği tanıtımda “Fazla vaktimiz yok Ozan!” sözleri dikkat çekerken, Ali ve Defne; Ozan’la ilgili plan yapıyor. Ozan’ı köşeye sıkıştırmaya çalışan Ali ve Defne’nin hamleleri sonucu neler olacağı merak uyandırıyor.

Maviye Sürgün Son Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz bölümde oldukça hareketli anlar yaşandı. Ozan’a silah doğrultan Defne, onun görmesiyle korkup silahı masaya bıraktı. Ricardo’nun zehirlenmesinin ardından Ali ve Hasan, Ozan’dan şüphelendi. Zehirlenme olayıyla tüm gözler Defne ve Ozan’a çevrildi. Ozan, Defne’yi bir şey söylememesi için tehdit etti. Ali, Defne’nin hastanede olmadığını öğrenince endişeye kapıldı. Tuna, altınların yerinde olmadığını fark edince sinirlendi, ancak bu durumu Ozan’dan gizledi. Defne, Murat ile altınları alıp kaçarken Tuna onları buldu ve tüm şüphelerin sona ermesi için Defne’yi hastaneye geri getirdi.

Ali’nin Defne ve Ozan’ın ifadelerinde bazı şeylerin yerine oturmadığını düşünmesi üzerine soru işaretleri arttı. Defne, sonunda Ali’ye teknede yaşanan olayları anlattı. Ali, Ozan’ın yanına giderek ondan şüphelendiğini ve Defne’nin yanında olduğunu söyledi. Bunun üzerine Ozan, Ali’yi ailesi ile tehdit etti. Bölümün bir diğer heyecan uyandıran gelişmesi ise Seval’in Çamlıkıyı’ya gelişi oldu. Ozan’ın babasının eşi olan Seval, tüm dengeleri değiştireceğinin ilk sinyalini verdi. Okul gezisine çıkan Arda’nın ormanda kaybolduğunu duyan Salih Bey fenalaştı, Ali ve ailesi korku dolu anlar yaşadı. Finalde ise Arda’yı Ozan’ın bulduğunu gören Ali şoke oldu.

Maviye Sürgün Yeni Bölümüyle Çarşamba Akşamı Saat 21.30’da Show TV’de!

Heyecan dolu gelişmelerle dolu yeni bölümü kaçırmamak için Çarşamba akşamı saat 21.30’da Show TV’yi izlemeyi unutmayın! Ali ve Defne’nin Ozan’la ilgili plan yapacağı bu bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Dizi, nefes kesen sahneleri ve sürükleyici hikayesiyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Maviye Sürgün 9. bölüm 2. fragmanında, Ali ve Defne’nin Ozan’la ilgili plan yapacağına dair ipuçları veriliyor. Geçmiş bölümlerde yaşanan gerginlikler ve sırların açığa çıkması, dizinin heyecanını katlayarak devam ettiriyor. Seyirciler, gelecek bölümde neler olacağını merakla bekliyor. Show TV’nin iddialı dizisi Maviye Sürgün, izleyicilerini ekrana kilitlemeye devam edecek gibi görünüyor.


Sıkça Sorulan Sorular

  1. Maviye Sürgün dizisi hangi yapımcı tarafından üretiliyor?

    Show TV’nin yapımcılığını O3 Medya üstlenmektedir.

  2. Maviye Sürgün 9. bölüm 2. fragmanında neler oluyor?

    Fragmanda, Ali ve Defne’nin Ozan’la ilgili plan yapacağına dair ipuçları verilmektedir.

  3. Geçmiş bölümlerde neler yaşandı?

    Geçmiş bölümde Defne, Ozan’a silah doğrultmuş, Ali ve Hasan ise Ozan’dan şüphelenmiştir.

  4. Maviye Sürgün’ün yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

    Yeni bölüm, Çarşamba akşamı saat 21.30’da Show TV’de yayınlanacak.

  5. Maviye Sürgün’ün oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

    Dizinin oyuncu kadrosunda önemli isimlerden oluşan bir ekip yer almaktadır.

Exit mobile version