Mehmet Aslantuğ – Arzum Onan ayrılığında şok iddia

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı. Önceleri boşanma iddialarını yalanlayan çift, sonunda doğruladı. Arzum Onan, eşinden aylardır boşanmaya çalıştığını ve hatta evlerini ayırdığını söyledi.

Mehmet Aslantuğ - Arzum Onan ayrılığında şok iddia

İkili hakkındaki bazı iddialara göre ekonomik sıkıntılar, çiftin ayrılmasında etkili oldu. Onan, Instagram hesabında yaptığı açıklamada, boşanma sürecinin Mehmet Aslantuğ tarafından başlatıldığını ve davanın 29 Mayıs’ta sonuçlanacağını duyurdu.

1996 yılında nikah masasına oturan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan sanat dünyasının örnek gösterilen çiftlerinden oldu. Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen boşanma iddialarını yalanlayan çift üzerinden çok geçmeden çıkan haberleri doğruladı. 27 yıllık evliliklerini neden bitirdikleri merak edilen Arzum Onan ile Mehmet Aslantuğ’un neden boşandığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Ayrılık nedenlerinden biri ekonomik mi?

Geçtiğimiz günlerde çiftin, kapalı kapılar ardında sorunlar yaşadığı, Arzum Onan’ın Mehmet Aslantuğ’dan aylardır boşanmaya çalıştığını, hatta evleri ayırdığı iddia edilmişti. Hatta her şeyi içine atmaktan rahatsızlanan Arzum Onan’ın hastalanma noktasına geldiği ve sesinin kısıldığı iddialar arasındaydı.

Tüm bu iddiaların ardından Arzum Onan’dan bir paylaşım gelmiş, Mehmet Aslantuğ’da altına yorum yapmıştı. Onan şunları söylemişti:

“Daha depremin yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve zor günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir mücadele sürecinde üstelik seçime sadece 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik cevap vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın zamandır sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’ , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu türden dedikodulara malzeme olmayı asla haketmez. Zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, saygımızı ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez”

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan ayrılında şok iddia! Ekonomik sıkıntı ayrılık getirdi

“BOŞANMAK İSTEYEN MEHMET”

Daha önce yaptıkları açıklama evliliklerinde sorun yaşadıklarını doğrulayan Onan, ardından yeni bir paylaşım yaparak ayrılık iddialarını doğruladı. Onan, Instagram hesabından eşiyle fotoğrafını yayınlayarak 29 Mayıs’ta boşanacaklarını duyurdu. Onan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan ayrılında şok iddia! Ekonomik sıkıntı ayrılık getirdi

Zaman içinde gelinen aşamada, boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik.

Daha önce de paylaştığım üzere; zamanla her ilişkinin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; birbirimize olan sevgimizi, saygımızı, ailemizin durduğu yeri değiştirmeyecek!

Sevgiyle, sükunetle…

Exit mobile version