Melis Sezen bikinili pozlarıyla dikkat çekti

Ünlü oyuncu Melis Sezen, erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başında çektiği bikinili bir pozunu sosyal medyada paylaştı. Leopar desenli bir bikini tercih eden Sezen’in bu paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü ve yaklaşık 100 bin beğeni aldı.

Melis Sezen bikinili pozlarıyla dikkat çekti

Selen Görgüzel, Bengü, İpek Filiz Yazıcı ve Müge Boz gibi ünlü isimler de Sezen’in pozunu beğenenler arasında yer aldı. Ayrıca, genç oyuncu tekneden çektiği bir pozunu da paylaşarak “Omzuma güneşi koydum. Minik bir öpücük kondurdu” notunu düştü. Melis Sezen’in bu paylaşımları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Melis Sezen bikini pozu

Ünlü oyuncu Melis Sezen, sosyal medyayı bir kez daha salladı. Tatilden dönüşünde paylaştığı bir fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken Sezen, bu sefer dağ manzaralı bir pozunu paylaştı. Yeşillikler arasında poz veren Sezen’in doğal güzelliği ve enerjisi takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Melis Sezen, hayranlarıyla etkileşimini sürdürerek, paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

 

Exit mobile version