Mert Yazıcıoğlu’na Serenay Sarıkaya ve ‘Sevgili’ Sorusu

Mert Yazıcıoğlu'na Serenay Sarıkaya ve 'Sevgili' Sorusu

Mert Yazıcıoğlu, son zamanlarda Serenay Sarıkaya ile olan ilişkisi hakkında sorulara maruz kaldı. Özellikle Instagram’da Serenay Sarıkaya’yı takip etmeye başlaması ve yakın çevresine Sarıkaya hakkında övgüler yağdırması, ikili arasında aşk iddialarını gündeme getirmişti. Ancak Mert Yazıcıoğlu, bu iddialara son noktayı koydu.

Mert Yazıcıoğlu ve Serenay Sarıkaya Sorusu

Mert Yazıcıoğlu, Atatürk filminin galasına katıldığı sırada muhabirlere verdiği demeçte, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamadığını belirtti. Oyuncu, “Yahu öyle şey olur mu, her takip ettiğinle sevgili mi oluyorsun sen? Arkadaşım sonuçta.” şeklinde yanıt verdi.

Bu açıklama, Mert Yazıcıoğlu ve Serenay Sarıkaya arasında bir ilişki olmadığına dair spekülasyonları sona erdirmiş oldu. Mert Yazıcıoğlu’nun bu açık ve net tavrı, aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamış oldu.

Mert Yazıcıoğlu’nun bu açıklaması, ikili arasında olabilecek bir aşk ilişkisine dair tüm iddiaları sonlandırmış oldu. Oyuncu, takip ettiği kişilerle sevgili olmadığını ve Serenay Sarıkaya ile sadece arkadaş olduklarını belirtti. Bu açıklama, ikilinin hayranları için belki de bir hayal kırıklığı olabilir; ancak Mert Yazıcıoğlu’nun bu konuda net bir tavır sergilemesi, spekülasyonlara son verdi.

Exit mobile version