Merve Dizdar yeni dizisiyle gündemde

Merve Dizdar yeni dizisiyle gündemde

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 2023 yılında aldığı “en iyi kadın oyuncu” ödülüyle gündeme gelmiş olan “Kuru Otlar Üstüne” isimli sinema filmi ile adından söz ettirmişti. Şimdi ise yeni projeleriyle hayranlarını mutlu ediyor.

Merve Dizdar’ın en yeni projesi, 10 Ağustos’ta Blu TV’de başlayacak olan “Magarsus” dizisi. Bu dizi, Çağlar Ertuğrul, Berkay Ateş ve Ercan Kesal ile başrolü paylaşacak olan oyuncunun heyecanla beklediği bir aile draması. Magarsus, Adana’da antik bir kentten ismini alan dizi, oldukça aksiyon dolu bir hikayeye sahip ve Merve Dizdar, projeyi çok beğendiğini dile getiriyor.

Merve Dizdar yeni projeleriyle adından söz ettiriyor

Dijital platformda Merve Dizdar’ın yer aldığı bir diğer dizi ise Netflix’in büyük ilgi gören yapımı “Erşan Kuneri”. İlk sezonunda başarılı bir performans sergileyen oyuncu, şimdi ikinci sezon için çekimlerin başlamasını bekliyor.

Bununla birlikte, geçen sezon Star TV’de yayınlanan “Ömer” dizisinde Nisa karakteri ile ön plana çıkan Merve Dizdar, bu dizinin de çekimleri için sete dönecek.

Erşan Kuneri ile Ömer dizisinin çekimlerinin çakışması nedeniyle oyuncu, bir süre yoğun bir tempoya girecek olsa da çalışmayı çok sevdiğini ve bu yoğunluğun kendisi için bir sorun olmadığını belirtiyor.

Merve Dizdar, tatil dönemlerinde dinlenmeyi tercih ediyor ve sosyal medyada aktif olmaktan kaçınıyor. Zamanının fazlasını alacağı için sosyal medyaya çok fazla ilgi göstermediğini dile getiren oyuncu, eleştirilerden etkilendiğini ancak zamanla buna alıştığını ifade ediyor.

Merve Dizdar’ın farklı projelerdeki başarılı performansları, hayranlarının heyecanla yeni yapımlarını beklemesine neden oluyor. Ünlü oyuncunun “Magarsus”, “Erşan Kuneri” ve “Ömer” dizileriyle televizyon ekranlarına geri dönüşü, dizi severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Exit mobile version