Merve Şeyma Zengin, Ağlayan Gelin dizisine katıldı

Merve Şeyma Zengin, Ağlayan Gelin dizisine katıldı

En Son Kulüp dizisinde boy gösteren Merve Şeyma Zengin, bu kez Ağlayan Gelin dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

“Kulüp” Dizisinin Tasula’sı “Ağlayan Gelin” Dizisinde

Netflix’in popüler dizisi “Kulüp”te Tasula karakterini canlandıran Merve Şeyma Zengin, yeni bir dizi olan “Ağlayan Gelin”de rol alacak. “Ağlayan Gelin” dizisinin çekimleri, başrol karakteri Yeşil için uygun bir oyuncu seçimi yapılana kadar ara vermişti. Şimdi, dizinin Yasin karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu’nun partneri için görüşmeler devam ediyor.

Merve Şeyma Zengin’in Yeni Rolü

Merve Şeyma Zengin, “Kulüp”teki Yahudi kızı Tasula rolünden sonra “Ağlayan Gelin” dizisinde Yeşil’in arkadaşı Ayça karakterine hayat verecek. Ayça, Yasin’in evine sık sık giren ve çıkan, hikâyenin sürprizli karakterlerinden biri olacak. Bu yeni rol, Zengin için farklı bir karakter yelpazesi sunuyor ve onun oyunculuk yeteneklerini daha da sergileme fırsatı veriyor.

“Ağlayan Gelin” Dizisinin Beklenen Gelişmeleri

“Ağlayan Gelin” dizisinin kadrosuna katılan yetenekli oyuncular ve devam eden oyuncu seçim süreci, dizinin merakla beklenen gelişmeleri arasında yer alıyor. Dizinin hikayesi ve karakterleri hakkında daha fazla bilgi verilmediği için izleyiciler, yayınlanacak olan bölümleri sabırsızlıkla bekliyor.

Exit mobile version