Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin’i aldattı mı? Miray Daner Oğulcan Engin ayrıldı mı?

Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin’i aldattı mı? Miray Daner Oğulcan Engin ayrıldı mı?  Son dönemin iddialı kadın oyuncularından Miray Daner bir süredir, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyordu. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Miray Daner ile Oğulcan Engin’in ayrıldığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü

Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin’i aldattı mı?

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Miray Daner ile Oğulcan Engin’in ayrıldığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıktıkları romantik tatillerle düşman çatlatan çiftin arasın ise Miray Daner’in daha önce yakınlaştığı bir iş adamına attığı mesajın açtığı iddia ediliyor. Miray Daner bu defa aldatılan değil aldatan mı oldu? İşte Miray Daner ile Oğulcan Engin ayrılık haberinin ayrıntıları.

Miray Daner sevgilisi Oğulcan Engin'i aldattı mı? Miray Daner Oğulcan Engin ayrıldı mı?

Oğulcan Engin, sevgilisi Miray Daner’in, iki yıl önce kısa bir süre görüştüğü iş adamına mesaj göndermesini affetmedi. Kubilay Aka’dan ayrıldıktan sonra bir iş adamıyla yakınlaşan Miray Daner, bu ilişkinin yürümeyeceğini anlayınca ayrılmış, kısa bir süre sonra da Oğulcan Engin’le tanışmıştı. İki yıldır birlikte olan çift, yaklaşık 10 gün önce tartışmış. Sebebi ise Daner’in o iş adamıyla mesajlaşması. Bir konuyla ilgili olarak mesajlaşan ikilinin bu sohbetini Oğulcan Engin yakalayınca kızılca kıyamet kopmuş! Sevgilisinin, bir zamanlar yakınlaştığı iş adamıyla mesajlaşmalarına çok sinirlenen Oğulcan Engin ilişkiyi bitirdi.

Yakınlarından öğrendiğim kadarıyla ilişkiyi kafasında tamamen bitiren Engin, hemen akabinde tek başında İtalya tatiline çıktı. Çiftten bu yönde bir açıklama gelmedi, sosyal medyadan da hâlâ birbirlerini takip ediyorlar. Belki de bunun bir “iletişim kazası” olduğuna kanaat getirip, yollarına devam ederler. Bekleyip, göreceğiz. Miray Daner uzun süre birlikte olduğu Kubilay Aka’nın ihaneti ile sarsılmış ikinci şansı da iyi değerlendiremeyen çift ayrılmıştı. Daner adı yakın arkadaşı Boran Kuzum ile de anılmıştı. Miray Daner ise kırık kalbini Oğulcan Engin’e açtı.

Miray Daner’in instagram hesabı için tıklayın…

Oğulcan Engin’in instagram hesabı için tıklayın…

Exit mobile version