Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Haziran Cuma izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Haziran Cuma izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Haziran Cuma izle. Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programı 23 Haziran 2023 cuma günü oldukça ilginç gelişmelere sahne oldu. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu programda kayıp vakaları çözülmeye çalışıldı ve yıllardır sır olmuş cinayetlerin perde arkası aydınlatıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Haziran Cuma izle

Programın 22 Haziran’daki canlı yayınında ilginç olaylar yaşandı. Boşanma davası açan bir gelin, gelinliğini bırakarak kaçtı. Bir başka olayda ise istenmeyen bir adamla karşılıklı suçlamalar yaşandı. Başka bir hikayede ise gelinlik bulan bir koca yalnız başına kaldı. Ayrıca, 17 yaşında bir genç kızın düğünü ertelendi ve nişanlısının onu kaçırdığı iddia edildi. Programda ortaya çıkan suçlamalar ve endişeler izleyicileri meraklandırdı. Ayrıca, İpek Baysal adlı bir kişinin kaybolması da programın gündemine oturdu.

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında yaşanan son dakika gelişmeleri ve detayları, canlı yayının ardından ahaber.com.tr sayfasından kesintisiz olarak izlenebiliyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 23 HAZİRAN PERŞEMBE İZLE

Exit mobile version