Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran canlı yayın izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran canlı yayın izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran Çarşamba canlı yayın izle. ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 7 Haziran Pazartesi günü yine yoğun bir araştırma ve aydınlatılması beklenen cinayetler gündeme geldi. Programın sunucusu olan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, kayıpların bulunması ve yıllardır çözülemeyen cinayetlerin açığa çıkarılması konularında büyük çaba harcıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 Haziran Çarşamba canlı yayın izle

Hafta içinde 7 Haziran günü de canlı yayınlanan programda dikkat çeken konular arasında, bir ırmak kenarındaki bahçede bulunan terk edilmiş bir bebek, 28 yıldır cevapsız kalan sorular ve tamamlanmayı bekleyen bir hikaye yer aldı. Ethan Gönül’ün aile hasreti de programda ele alındı. Babası cezaevinden çıktıktan sonra annesini öldüren Gönül, büyüdükten sonra annesinin katil olan babasını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert’e başvurdu. Programda ayrıca firari eski koca, acı, korku ve adalet arzusu gibi konular da tartışıldı. Hatice Sarıkaya cinayeti de programda önemli bir yer tuttu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 7 Haziran’da yaşanan son dakika gelişmelerini canlı yayında izleyicilere aktardı. Programın bitiminden sonra ise ahaber.com.tr sayfası üzerinden kesintisiz olarak izlenebilir. Müge Anlı, izleyicileri bilgilendirmek ve çözülmesi gereken olaylara ışık tutmak için programına devam ediyor.

Exit mobile version