“Ne Gemiler Yaktım” dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte netleşen tarih

"Ne Gemiler Yaktım" dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte netleşen tarih

“Ne Gemiler Yaktım”, izleyicileri etkileyici bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Bu dizi, dram ve aksiyon severler için kaçırılmaması gereken bir yapım olacak gibi görünüyor.

“Ne Gemiler Yaktım” Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi “Ne Gemiler Yaktım”ın yayın tarihi açıklandı. Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman’ın da yer aldığı dizi, bu sezonun en çok beklenen yapımlarından biri olarak göze çarpıyor.

Dizinin Yayın Tarihi ve Detaylar

“Ne Gemiler Yaktım” dizisinin yayın tarihi, reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti”nin reklam arasında duyurulacak. Dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez otururken, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor. Dizinin kulislerde konuşulan yayın tarihi ise 4 Aralık Pazartesi olarak belirtiliyor.

Oyuncu Kadrosu ve Konu

Dizide, iki güçlü kadının varoluş savaşı sarsıcı bir dille ele alınıyor. Başlıca rolleri Macit Koper, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan Atasalihi, Nazmi Kırık, Çagan Timur, Süreyya Kilimci ve Çiğdem Selışık Onat paylaşıyor.

Exit mobile version