“Ne Gemiler Yaktım” Dizisinde Devrim Özkan’ın Kızına Kim Hayat Verecek?

"Ne Gemiler Yaktım" Dizisinde Devrim Özkan'ın Kızına Kim Hayat Verecek?

Show TV’de yayınlanacak olan “Ne Gemiler Yaktım” dizisi, Fidan (Devrim Özkan) ve Yasemin (Deniz Baysal) adlı iki kadının birbirlerine tutunarak yaşam mücadelesi verme hikayesini anlatıyor. Dizi, bu çarşamba sete çıkması planlanıyor ve Altan Dönmez’in yöneteceği dizinin senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından yazılmış.

Ana Karakterler ve Rol Dağılımı

Devrim Özkan, hizmetçi olarak girdiği evin oğlu Rutkay (Berk Hakman) ile evlenen ve yaşadığı baskı üzerine kızı Zeynep’le kaçan Fidan karakterini canlandıracak. Deniz Baysal ise Yasemin karakteri ile karşımıza çıkacak. Dizide ayrıca Erkan Kolçak Köstendil polis “Toprak” karakterini, Çiğdem Selışık Onat “Neriman” karakterini, ve Macit Koper “Tevfik” karakterini canlandıracak.

Devrim Özkan’ın Kızı Kim Olacak?

Diziye yeni katılan minik oyuncu Melisa Duru Ünal, Devrim Özkan’ın canlandırdığı Fidan karakterinin kızı Zeynep’i oynayacak. Melisa Duru Ünal ve Devrim Özkan, provalarda bir araya geldi.

Beklentiler ve Merak Edilenler

Dizi, iki kadının birbirlerine tutunarak verdikleri yaşam mücadelesini anlatacak olmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle Devrim Özkan’ın canlandıracağı Fidan karakterinin yaşadığı baskı ve kaçış hikayesi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Exit mobile version