Ne Gemiler Yaktım dizisinden yeni görsel paylaşıldı! İşte son gelen afiş

“Ne Gemiler Yaktım” dizisi, 4 Aralık Pazartesi günü Show TV’de başlayacak. Dizinin tanıtımları ve yayınlanan ikili afişi, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın başarılı oyunculuklarıyla desteklenen bu yeni dizi, dramatik hikayesiyle seyircileri derinden etkilemeye aday görünüyor.

“Ne Gemiler Yaktım” Dizisinin İkili Afişi Yayınlandı

Show TV’nin yeni dizisi “Ne Gemiler Yaktım”, 4 Aralık’ta ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Ay Yapım tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor, hikaye ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait. Dizinin başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler yer alıyor.

Ne Gemiler Yaktım dizisinden yeni görsel paylaşıldı! İşte son gelen afiş

Dizinin Konusu ve Karakterleri

“Ne Gemiler Yaktım”, Yasemin (Deniz Baysal) ve Fidan (Devrim Özkan) adlı iki kadının hayatta kalma mücadelesini konu alıyor. Annelik dışında hiçbir ortak noktaları olmayan bu iki kadının yolları kesişiyor. Fidan’ın karanlık geçmişinden gelen kocası Rutkay (Berk Hakman) ve onun pis işlerini açığa çıkarmaya çalışan baş komiser Toprak (Erkan Kolçak Köstendil), Yasemin ve Fidan’ın hayatlarını değiştirecek noktada yer alıyor.

Exit mobile version