Neslihan Atagül ile Kadir Doğalı boşanıyor mu? Atagül’den boşama açıklaması

Neslihan Atagül ile Kadir Doğalı boşanıyor mu? Atagül'den boşama açıklaması

Neslihan Atagül ile Kadir Doğalı boşanıyor mu? Atagül’den merakla beklenen boşama açıklaması geldi. Neslihan Atagül, Kadir Doğulu’nun bir mekanda birçok kadınla samimi fotoğraflarıyla ilgili çıkan haberler üzerine tepkisini net bir dille göstermişti.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğalı boşanıyor mu?

Boşanma iddialarını reddeden Atagül, bir etkinlikte basının “boşanma” sorusuna “Anlaşılamıyorum. Yazılan, çizilenlerin hepsi gerçek dışı. Biz gayet memnunuz, keyfimiz ve neşemiz yerinde. Boşanmıyoruz” şeklinde cevap verdi.

Öte yandan, Kadir Doğulu’nun samimi yakınlaşmalarının baş harfi ‘S’ olan bir kadınla ilişkilendirildiği iddiaları gündemdeydi. Habertürk’ün haberine göre, bu kadının Oktay Derelioğlu’nun eski eşi Sezer Çakır olduğu iddia edildi. Ancak Sezer Çakır, bu iddiaları ciddiye almadığını belirterek açıklama yaptı. Çakır, Kadir Doğulu’nun kendisiyle ilgili ortaya atılan iddiaların tamamen kötü niyetli bir senaryo olduğunu ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını vurguladı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ise iddiaları bir sosyal medya dedikodusu olarak gördüklerini belirttiler. Bakü’de Formula 1 yarışını izlemek için bir araya gelen çift, el ele poz vererek tüm iddiaları çürüttü. Neslihan Atagül, son açıklamasında da boşanma iddialarının gerçek dışı olduğunu ve kendilerinin memnun ve mutlu olduklarını vurguladı.

Exit mobile version