Netflix Boğa Boğa filmini izle! Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmin konusu ne?

Netflix Boğa Boğa filmini izle! Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmin konusu ne? Netflix’in Onur Saylak ve Hakan Günday imzalı yeni yerli gerilim filmi Boğa Boğa, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yer aldığı bir yapımdır.

Boğa Boğa konusu ne?

İstanbullu iş adamı Yalın, finansal bir skandalın ardından eşi Beyza ile birlikte Assos’a yerleşir ve huzur aramaya başlar. Ancak hayatı kâbusa dönen Yalın, düşmanlarının her yerde olduğunu anlar. Bir gün bir genç tarafından saldırıya uğrayan Yalın, gerçekte kim olduğu ortaya çıkacak ve köy halkıyla arasında gizli bir savaş başlayacaktır.

Oyuncu kadrosu

Boğa Boğa filminin oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit’in yanı sıra diğer yetenekli oyuncular da yer almaktadır. Film, 21 Nisan’da Netflix’te yayınlanmaya başlamıştır. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit ise Türkiye’nin önde gelen oyuncularından biridir.

Netflix Boğa Boğa izle

Boğa Boğa, Netflix’in son zamanlarda yayınladığı yerli yapımlardan biri. Gerilim dolu konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit gibi deneyimli oyuncuların performanslarını da izlemek için bu filmi kaçırmamanızı öneririz.

Boğa Boğa Filmi Nerede Çekildi? Boğa Boğa Filminin Yayın Tarihi Ne?

Boğa Boğa filminin çekimleri Ayvalık ve çevresinde gerçekleşti. Film, 21 Nisan 2021’de Netflix’te yayınlandı.

Netflix Boğa Boğa filmini izle! Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmin konusu ne?

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir? Funda Eryiğit Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ, Türk oyuncu ve eski modeldir. 2002 yılında Best Model of Turkey yarışmasını kazanarak modellik kariyerine başladı. Daha sonra, Gümüş, Aşk-ı Memnu ve Cesur Yürek gibi Türk televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde rol aldı. Funda Eryiğit de Türk oyuncu ve senaristtir. İlk olarak Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı diziyle tanındı ve daha sonra birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. Son zamanlarda, Netflix’in Hakan: Muhafız dizisinde de yer aldı.

Exit mobile version