Netflix Yaratılan dizisinin konusu ve oyuncuları? Ne zaman yayınlanacak?

Netflix Yaratılan dizisinin konusu ve oyuncuları? Çağar Irmak’ın merakla beklenen dizisi ne zaman yayınlanacak?

Netflix’in “Yaratılan” Dizisi Hakkında Bilgiler

Netflix’in yeni dizisi “Yaratılan,” 20 Ekim 2023 tarihinde yayınlanacak. Dizi, ünlü yönetmen Çağan Irmak tarafından yaratıldı ve başrollerini Taner Ölmez ile Erkan Kolçak Köstendil paylaşıyor. Dizi Türkiye yapımı ve korku, tarihi, bilimkurgu türlerini içeriyor.

Konu Özeti

Dizi, maceraperest, heyecanlı ve zeki bir tıp talebesi olan Ziya’nın hikayesini anlatıyor. Ziya’nın en büyük isteği, iyi bir hekim olup, çaresiz birçok hastalığa çözüm bulabilmektir. İhsan adında, dahilik ve delilik arasındaki sınırda duran bir hekim ile tanışır. İkili, gizli ve yasaklı bir deney yaparlar fakat ağır bir bedel ödemek zorunda kalırlar. Kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı, onları felakete sürükler.

Netflix’in “Yaratılan” Dizisinin Galası ve Pera Palas’ın Veda Partisi İptal Edildi

Netflix’in “Yaratılan” adlı dizisinin galası ve “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinin ekip partisi, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları ve yaşanan yas ortamı nedeniyle iptal edildi. İki organizasyon da yarın yapılması planlanıyordu.

Etkilenen Diziler ve Detaylar

Netflix Yaratılan dizisinin konusu ve oyuncuları? Ne zaman yayınlanacak?

Toplumsal Etki

Bu iptaller, yaşanan yas ortamının sanat ve eğlence dünyasını da etkilediğini gösteriyor. İki dizinin de organizasyonlarının iptal edilmesi, yaşanan olayların ciddiyetini ve toplumsal etkisini bir kez daha ortaya koyuyor.

Yaşanan yas ortamı ve İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları, sanat ve eğlence dünyasında da etkisini gösterdi. Özellikle popüler dizilerin galaları ve partileri gibi etkinliklerin iptal edilmesi, toplumda yaşanan duyarlılığın bir göstergesi olarak kabul edilebilir.

Exit mobile version