Netflix’in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizi oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Netflix’in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizi oyuncu kadrosu, konusu nedir? Netflix’in yeni Türk dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne büyük ilgi gördü. 1. sezonu 7 bölüm olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu tam not aldı.

Netflix’in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?

Netflix’in son Türk yapımı dizi “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” bugün itibariyle izleyicilerin beğenisine sunuldu. Henüz yayınlanan dizi, sosyal medya platformu Twitter’da en çok konuşulan konulardan biri oldu. Birçok kişi dizi hakkında araştırma yaparken, dizi birçok kişiden tam not almayı başardı. İlerleyen günlerde diziyi daha fazla kişinin izlemesi bekleniyor.

Netflix'in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizi oyuncu kadrosu, konusu nedir?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi konusu nedir?

Tüm yaşamlarını otelden otele kaçarak geçiren bir anne kızın yaşamına odaklanılan dizide trajik bir hikaye anlatılıyor. Anne kızın karşı karşıya kaldığı olaylar ve kişilere karşı verdiği mücadele ilgi çekecek. Bu mücadele devam ederken, anne kızın kaldığı karanlık ve insan olmakla ilgili verilecek savaş, dizinin hayranlarını şoke edecek.Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizişi, genel olarak Kapadokya’da çekildi.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Oyuncu kadrosu

Herkesin dikkatini çeken dizinin oyuncu kadrosu adeta yıldızlar geçidi gibi. Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Melisa Sözen, Birand Tunca, Buçe Buse Kahraman, Hakan Boyay, Musa Uzunlar ve Deniz Karaoğlu…

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Dizisi uyarlama mı?

Netflix’in yeni dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?, Can Yayınları tarafından basılan ve Perihan Mağden tarafından kaleme alınan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli çok satan kitaptan uyarlandı. Dramatik bir anne kız öyküsü olan kitap, yayınlandığı günden bu yana birçok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Perihan Mağden tarafından yazılan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? kitabının arka kapağında şu ifadeler yer alıyor: “Küçük bir kızı kovası yüzünden aşağılamayı öğrenmiş çocuklar düşün,” diyecek Annem yıllar sonra.

“O gün orda onların annelerine babalarına derslerini vermek için nasıl yanıp kavrulduğumu düşün. Gözyaşların göğsümü yaktı. Kalbimin tam üstünde ağladın. Ağlattılar seni, boş yere. Öyle çocuklarla oynamana izin vermedim bir daha. Kalbini kırmalarına izin vermedim Bambim.” Annemin beni hiç kimselerin ağlatmasına tahammülü yok.

Yalnız ve yalnızca Annem ağlatabilir beni. Ben Annemi ağlatabilirim. Başkalarının bizi üzmesine tahammülü yok Annemin. “Bizi üzenler cezasını bulurlar Bambim. Bulmaları gerekir. Annen bunun için var. Burada kaldı. Seni üzenlere günlerini göstermek için. Kabalığın ve kötülüğün cezasını vermek için.” Biliyorum Annecim. Onlara cezalarını vermek zorunda kaldığını biliyorum.

 

 

Exit mobile version