Netflix’teki Berber filminde Burak Özçivit başrolde

Netflix'teki Berber filminde Burak Özçivit başrolde

Türk sinema ve televizyon dünyasının sevilen oyuncuları Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu, Netflix’in heyecanla beklenen yeni filmi “Berber” ile bir araya geliyor. OGMPictures’ın yapımını üstleneceği bu aksiyon türündeki film, iki yetenekli aktörü bir araya getirerek sinema severlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Heyecan dolu aksiyon dolu filmleri sevenler için “Berber” filmi şimdiden imperdible (kaçırılmayacak) bir yapım olarak göz dolduruyor. Filmin yayın tarihi ve daha fazla detayı öğrenmek için ekran başındaki yerinizi hazırlayın.

Berber Filmi Hazırlıkları Başlıyor

Burak Özçivit, yaz başından beri OGMPictures ile anlaştığı “Berber” adlı sinema filminin hazırlık çalışmalarını heyecanla bekliyordu. “Kuruluş Osman” dizisinin sezon finalinden sonra ailesiyle Bodrum’da tatil yapan ve yurt dışındaki açılış organizasyonlarına katılan başarılı oyuncu, yakında filmin çekimlerine katılacak. Filmde Burak Özçivit’e genç kuşağın yetenekli jönlerinden Mert Yazıcıoğlu eşlik edecek.

Yönetmen ve Senaryo

Film, Mehmet Ercan Erdem’in kaleminden çıkacak. Yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer oturacak. Aksiyon türündeki “Berber” filminin başrol oyuncuları Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu, iddialı bir oyunculuk performansı sergilemeye hazırlanıyor.

Babaoğul İddiaları ve Revize Edilen Hikaye

Filmin ilk duyurularında Burak Özçivit ile Mert Yazıcıoğlu’nun baba-oğul rolünde olacağı yönünde söylentiler yayılmıştı. Ancak daha sonradan hikayenin revize edildiği ve bu iddianın doğru olmadığı öğrenildi. Yeni hikaye ile iki oyuncunun rolleri daha farklı bir boyuta taşınacak ve izleyicilere sürprizlerle dolu bir senaryo sunulacak.

Kuruluş Osman ve Berber Filmi

Burak Özçivit, “Kuruluş Osman” dizisindeki başarılı performansının ardından “Berber” filmindeki rolü için heyecanlı bir bekleyiş içinde. “Kuruluş Osman” dizisinin 5. sezon çekimlerine film çekimlerini tamamladıktan sonra katılacak olan Özçivit, sinema ve televizyon dünyasındaki başarılı kariyerine bir yenisini daha ekleyecek.

Netflix’in merakla beklenen “Berber” filmi, Türk sinema ve televizyonunun sevilen oyuncularını bir araya getirerek sinema severlere aksiyon dolu bir deneyim sunacak. Burak Özçivit ve Mert Yazıcıoğlu’nun başroldeki performansları, filmi beklenen başarıya taşıyacak. Sinema tutkunları, “Berber” filminin çekimlerinin başlamasını heyecanla bekliyor.

Exit mobile version