Nilay Duru Ateş Kuşları dizisine katıldı

Nilay Duru Ateş Kuşları dizisine katıldı

Nilay Duru’nun katılımıyla “Ateş Kuşları” dizisinin yeni bölümüne dair beklentiler artmış durumda. Duru’nun canlandırdığı avukat Gözde karakterinin hikayeye nasıl bir etki yapacağı ve diğer karakterlerle olan etkileşimleri merak konusu. Dizinin takipçileri, Duru’nun performansını ve karakterin hikayedeki rolünü büyük bir merakla bekliyor.

“Ateş Kuşları” Dizisine Avukat Gözde Katılıyor

“Atv’nin Cuma akşamları seyirciyle buluşan popüler dizisi “Ateş Kuşları”, yeni bir yıldıza ev sahipliği yapıyor. “İnadına Aşk” dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Nilay Duru, dizinin kadrosuna katıldı. Duru, dizinin 32. bölümünde Ragıp’ın (Tuncer Salman) avukatı Gözde karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Dizi Hakkında Genel Bilgiler

“Ateş Kuşları”, Bülent İşbilen’in yönetmenliğinde Bozdağ Film tarafından üretiliyor. Dizi, her Cuma akşamı seyircileri ekran başına toplamaya devam ediyor. Nilay Duru’nun yanı sıra, İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi isimler başrollerde yer alıyor. Emin Gürsoy, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Ali Önsöz ve çocuk oyuncular Umut İnan, Almira Abay, Fuat Fatih Odabaşı, Berke Obuz ve Umut Ege Baştemur da dizide önemli roller üstleniyor.

Exit mobile version