Nilüfer, “Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Hayranı Olduğunu Açıkladı

Nilüfer, "Kızılcık Şerbeti" Dizisinin Hayranı Olduğunu Açıkladı

Ünlü şarkıcaı Nilüfer hakkındaki bu haber, “Kızılcık Şerbeti” dizisinin popülerliğinin ve etkisinin sadece ekranlarda değil, ünlü isimler arasında da hissedildiğini gösteriyor. Nilüfer gibi bir sanatçının diziyi takip etmesi ve konserlerinde dile getirmesi, dizinin geniş bir izleyici kitlesine ulaştığının bir kanıtı olarak görülebilir.

Nilüfer, “Kızılcık Şerbeti” Dizisinin Hayranı Olduğunu Açıkladı

Show TV’nin popüler dizisi “Kızılcık Şerbeti”nde bu hafta heyecan dorukta. Dizide, Abdullah’ın (Settar Tanrıöğen) eşi Pembe ve Alev’in (Müjde Uzman) nişanlısı Rüzgâr’ın (Yiğit Kirazcı) ayrılığı büyük bir sarsıntı yaratıyor. Gold Film imzalı bu dizi, ünlü isimlerin de dikkatini çekiyor.

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer, “Kızılcık Şerbeti” dizisinin bir hayranı olduğunu açıkladı. Hafta sonu Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser veren Nilüfer, sahnede seyircilerle dizinin konusu hakkında sohbet etti. Dizinin yılbaşı akşamı yayınlanacak bölümüne konuk olacak Ajda Pekkan’dan sonra, Nilüfer de dizinin tutkunları arasına katıldı.

Nilüfer, Dizideki “Pinko” Karakterine Dikkat Çekti

Nilüfer, konser sırasında “Kızılcık Şerbeti” dizisindeki “Pinko” karakterine atıfta bulundu. Dizide Sibel Taşçıoğlu tarafından canlandırılan Pinko lakaplı karakterin yaşadıklarına değinen Nilüfer, “Pinko bitti… Pinko perişan” ifadelerini kullandı ve aşkın zorluklarına vurgu yaptı.

Exit mobile version