Nurhan Özenen, “Şahane Hayatım” Dizisine Katıldı

Nurhan Özenen, "Şahane Hayatım" Dizisine Katıldı

FOX’un iddialı dizilerinden biri olan “Şahane Hayatım”ın kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Dizi, Ay Yapım tarafından çekiliyor ve Çarşamba günleri yayınlanması planlanıyor.

Kadroya Yeni Katılan Oyuncu

Usta tiyatrocu Nurhan Özenen, dizide Nilgün karakterine hayat verecek. Nilgün karakteri, dizinin ana karakterlerinden biri olan Şebnem’in karanlık geçmişini araştıran polis Mesut’un (Onur Tuna) annesi olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizi Hakkında Genel Bilgiler

Dizinin senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönettiği “Şahane Hayatım”, güçlü bir kadroya sahip. Dizi, Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimleri bir araya getiriyor. Dizi, hayata yenik düşmüş Şebnem karakterinin kendisini yeni baştan inşa ederek kadere meydan okuduğu ve elindekileri kaybetmemek için büyük bir savaş vereceği temalarını işliyor.

Nurhan Özenen’in kadroya katılması, dizinin daha da güçlenmesine olanak sağlayacak. Özenen’in canlandıracağı Nilgün karakteri, dizinin ana dinamiklerinden biri olacak gibi görünüyor.

Exit mobile version