Oktay Kaynarca Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ ortak yayında buluşuyor!

Oktay Kaynarca Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ ortak yayında buluşuyor! Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya gibi dev isimler yarın Turkuvaz Medya’da düzenlenecek ortak yayında bir araya geliyor.

Oktay Kaynarca Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ ortak yayında buluşuyor!

Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ geçen hafta “AHBAP” için büyük bir miktarda para topladı. Üç ünlü aktör yarın da 8 ulusal kanalın önderliğinde yapılacak olan “ortak yayın”da da buluşacak. 20.00’de başlayacak olan yayının 02.00’de bitmesi planlanıyordu ancak son gelen bilgi yayının ucunun açık olacağı yönünde.

Ortak yayında önce atv ile TRT “Nihat Hatipoğlu ve Pelin Çift”in moderatörlüğünde 20.00 ile 21.00 arası yayın yapacak. İki kanalın da ekran yüzleri siyah ağırlıklı kıyafetlerle yayında olacak. Call Center’lara oturacak olan ünlü isimler yardım toplamadan önce moderatörlerinin sorularına yanıt verecek, duygu ve düşüncelerini açıklayacak. Daha sonra telefonlar bağlandığında 100 bin TL üzeri bağışlar ekrana yazılacak, 500 bin TL üzeri bağışları yapanlar ise yayına bağlanacak.

Oktay Kaynarca Kenan İmirzalıoğlu Kıvanç Tatlıtuğ ortak yayında buluşuyor!

İkinci sırada FOX ve Disney+ ile Kanal 7 21.00 ile 21.30 arası “Çağla Şıkel ve Tümer Doğru”nun moderatörlüğünde yardım toplayacak. Üçüncü sırada Star TV ile tv8 Acun Ilıcalı ve Nazlı Çelik’le ve son olarak da Show TV ile Kanal D Deniz Bayramoğlu ve Didem Arslan Yılmaz’ın yönetiminde yayında devam edecek. Gece 02.00’den sonra da yayın tekrar başa dönecek. Yayının clean kaydı tüm kanallar için açık tutulacak. Dileyen kanal programı yayınlayabilecek.

Her kanalın kendi ekran yüzleriyle kendine ayrılan saat diliminde yardım toplayacağı geceyle ilgili en çok merak edilen konulardan biri Show TV’nin bugün yani Sevgililer Günü’nde yayınlamayı planladığı ancak deprem felaketi nedeniyle ertelediği “Aile” dizisinin 2 yıldızı Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ yardım çalışmalarına katılıp katılmayacağıydı. İki star oyuncunun da yayında hazır bulunacağı öğrenildi.

 

Exit mobile version