Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban, “Ben Bu Cihana Sığmazam” Dizisi İçin Okuma Provasında!

Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban, "Ben Bu Cihana Sığmazam" Dizisi İçin Okuma Provasında!

Ünlü oyuncular Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban, “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi için okuma provasında bir araya geldi.

Dizi Hakkında Bilgiler

Bu sezon yapım şirketini ve senaristlerini değiştiren “Ben Bu Cihana Sığmazam”, yeni sezon için geri sayımı başlattı. Dizi, bu hafta Rize’de yeni sezon çekimlerine başlayacak. Oyuncular, çekimlere başlamadan önce okuma provası için bir araya geldi.

Dizinin bu sezon senaryosunu Zülküf Yücel ve Zehra Yücel kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ebru Özkan Saban’ın yer aldığı dizi, KYN Yapımevi tarafından üretiliyor. Dizinin yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 2. sezon, Karadeniz’de başlayacak olan hikayenin ön hazırlığı ekiple birlikte yapıldı. Ekip, saç, makyaj ve kostüm provası için bir araya geldi.

Diziye Sürpriz İsimler Dahil Olacak

“Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisine yeni sezonda sürpriz isimlerin dahil olacağı belirtiliyor. Bu sürpriz isimlerin kimler olacağı merak konusu. Dizi, yeni sezonda izleyicilere sürprizlerle dolu bölümler sunmayı planlıyor.

Oktay Kaynarca Kimdir?

Oktay Kaynarca, Türk televizyon ve sinema dünyasının en tanınmış isimlerinden biridir. 1965 doğumlu olan Kaynarca, kariyerine 1990’lı yıllarda başladı. Özellikle “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisindeki “Hızır Çakırbeyli” karakteriyle büyük bir çıkış yakaladı. Oyuncu, aynı zamanda birçok sinema filmi ve reklamda da yer aldı.

Ebru Özkan Saban Kimdir?

Ebru Özkan Saban, 1978 doğumlu ve Türk televizyonunun sevilen yüzlerinden biridir. “Bir Bulut Olsam” ve “Sıla” gibi dizilerdeki performansıyla tanınır. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesinde de yer alan Saban, sektördeki başarılı kariyeriyle genç oyunculara ilham veriyor.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version