Okuma provası yapılan Kopuk dizisinin konusu ve oyuncuları

Okuma provası yapılan Kopuk dizisinin konusu ve oyuncuları büyük merak konusu oldu. İşte  Kaan Yıldırım ve Biran Damla Yılmaz’ı bir araya getiren dizinin detayları.

“Kopuk” Dizisinin Okuma Provası Gerçekleşti

FOX’un Medyapım imzalı yeni dizisi “Kopuk”, modern bir Robin Hood hikâyesini ekranlara taşımaya hazırlanıyor. Dizi ekibi, okuma provasında ilk kez bir araya gelerek çalışmalara başladı.

Dizi Ekibinin Buluşması

Koray Kerimoğlu’nun yönetmenliğini üstlendiği ve eğlenceli karakterleriyle dikkat çeken “Kopuk” dizisinin oyuncuları, okuma provasında buluştu. Bu buluşma, dizinin yakın zamanda sete çıkacağının ve çekimlerine başlanacağının bir işareti olarak görülüyor.

Okuma provası yapılan Kopuk dizisinin konusu ve oyuncuları

Oyuncu Kadrosu

Dizide başlıca rolleri; Kaan Yıldırım (Ferhan), Biran Damla Yılmaz (Sera), Seray Kaya (Müjde), Mustafa Açılan (Tan), Sarp Akkaya (Faruk), Engin Alkan (Bumin), Kadir Çermik (Ziya), Melisa Doğu (Perihan), Evliya Alkan (Damat Erdem), Sahra Şaş (Nihal), Merve Çağıran (Gonca), Edip Tepeli (Bili), Cem Söküt (Cüneyt), Umut Kaya (Erdal), Hakan Çelebi (Nazif), Hakan Yufkacıgil (Lastik Muarrem), Güneş Hayat (Naciye) ve Cansu Tuman (Yasemin) paylaşıyor.

Dizinin Beklentisi

FOX’ta yayınlanacak olan “Kopuk” dizisi, farklı karakterleri ve modern hikâyesiyle seyircilerin ilgisini çekmeyi amaçlıyor. Okuma provasının ardından, dizinin set çalışmalarının ve çekimlerinin başlaması bekleniyor.

Exit mobile version