Olgun Şimşek’in yeni dizi projesi netleşti! İşte TRT’deki yeni dizisi ve konusu

Olgun Şimşek'in yeni dizi projesi netleşti! İşte TRT'deki yeni dizisi ve konusu

Olgun Şimşek’in yeni dizi projesi netleşti. Ünlü oyuncu, TRT1 ekranları için hazırlanan “Kara Ağaç” adlı diziyle anlaşmaya vardı. Başlangıçta “Toprak Ana” adıyla hazırlıklara başlanan dizi, çeşitli değişiklikler sonrasında isim ve çekim yeri değişikliğine uğradı.

Olgun Şimşek’in yeni dizi projesi netleşti

Hikayesi 1970’lerde geçen dizinin çekimlerinin önceden Adana’da yapılması planlanırken, mekan olarak Kapadokya tercih edildi. Dizide Olgun Şimşek, “Celal Ağa” karakterine hayat verecek. Yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturacak ve yapımın cast çalışmaları devam ediyor. “Kara Ağaç” dizisinin çekimlerine aralık sonu veya ocak başı gibi başlanması bekleniyor​​.

Türk televizyon dünyası, tecrübeli oyuncu Olgun Şimşek’in yeni projesiyle hareketlenecek. Usta oyuncunun TRT1 için kamera karşısına geçeceği yeni dizi “Kara Ağaç”ın hazırlıkları hız kazandı.

“Toprak Ana”dan “Kara Ağaç”a

Dizinin ilk adı “Toprak Ana” olarak belirlenmişken, yapılan son değişikliklerle birlikte ismi “Kara Ağaç” olarak güncellendi. Dizi, 1970’ler Türkiye’sinde geçen güçlü bir toprak hikâyesini izleyiciyle buluşturacak.

Çekim Yerinde Değişiklik

Başlangıçta Adana’da çekilmesi planlanan dizinin seti, tarihi ve kültürel dokusuyla dikkat çeken Kapadokya’ya taşındı. Bu değişiklik, dizinin görsel zenginliğine katkı sağlaması bekleniyor.

Olgun Şimşek Kimdir?

Olgun Şimşek, uzun yıllardır Türk dizi ve sinema sektörünün aranan yüzleri arasında. Son olarak “Üç Kuruş” dizisindeki başarılı performansıyla beğeni toplayan Şimşek, “Kara Ağaç” dizisinde “Celal Ağa” karakterini canlandıracak.

Yönetmen Koltuğunda Kim Var?

Dizinin yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren üstleniyor. Alanında tecrübeli olan Eren’in yönetmenliğinde, dizi daha şimdiden büyük bir merak uyandırmış durumda.

Cast Çalışmaları Devam Ediyor

Motto Yapım imzalı dizi için cast çalışmaları devam ediyor. Başrolde Olgun Şimşek’i izleyeceğimiz dizide, diğer karakterler ve oyuncular henüz açıklanmadı. Yapım ekibi, oyuncu seçimleriyle dizinin kalitesini daha da artırmayı hedefliyor.

Çekimlere Ne Zaman Başlanacak?

“Dizi dünyası” başlığı altında merakla beklenen “Kara Ağaç”ın çekimlerine 2022 yılının aralık sonu ya da 2023 yılının ocak başında başlanması planlanıyor. Dizi severler, yeni yılda yeni bir hikaye ile buluşmanın heyecanını şimdiden yaşıyor.

Tüm bu gelişmeler ışığında, Olgun Şimşek ve “Kara Ağaç” dizisi, yeni yıla damgasını vuracak projeler arasında gösteriliyor. Detaylar netleştikçe ek bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version