“Ölümlü Dünya 2” Filminin Film Müziği “Dündar Dinç” Yayında

"Ölümlü Dünya 2" Filminin Film Müziği "Dündar Dinç" Yayında

Büyük bir gişe başarılı elde eden komedi filmi Ölümlü Dünya 2 filminin sevilen müziği de artık YouTube’da, Spotify ve Apple Music’te yayında.

“Ölümlü Dünya 2” Filminin Film Müziği “Dündar Dinç” Yayında

Taff Pictures imzalı “Ölümlü Dünya 2” filmi, sinema salonlarında büyük bir başarı elde etti ve 3 günde 401 bin 240 seyirci ile 54 milyon 129 bin 290 TL hasılata ulaştı. Filmin büyük ilgi gören orijinal film müziği “Dündar Dinç”, seyircilerin yoğun ilgisi üzerine müzik platformlarında yayınlanmaya başladı. Şarkı, Spotify ve Apple Music’te dinlenebilir durumda.

“Dündar Dinç” Şarkısının Özellikleri

Aziz Kedi, Ali Atay ve Olgu Baran Kubilay tarafından yazılan ve Ali Atay ile Olgu Baran Kubilay tarafından seslendirilen “Dündar Dinç” şarkısının lyric videosu YouTube’da yayınlandı. Bu şarkı, filmle ilgili sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve dinleyiciler tarafından beğenildi.

“Ölümlü Dünya 2” Filminin Başarısı

“Ölümlü Dünya 2”, yılın en iyi açılış yapan Türk komedi yapımı olarak dikkat çekiyor. Filmin yapımcılığını Timur Savcı ve Cemal Okan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Ali Atay oturuyor. Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi isimler başlıca rolleri paylaşıyor. Filmin bu başarısı, hem seyircilerin hem de yapımcıların yeni filmler için ilham kaynağı oluyor.

Exit mobile version