Ölümlü Dünya 2 filminin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı

Ölümlü Dünya 2 filminin merakla beklenen yeni fragmanı yayınlandı

Yeniden perdeye taşınan kaotik ve komik hikayeleriyle “Ölümlü Dünya 2”, izleyiciyi kahkahaya boğmayı vaat ediyor. Merakla beklenen devam filminin fragmanı, filmin renkli karakterlerini ve sürükleyici öyküsünü öne çıkarırken, seyircileri 1 Aralık’ta sinema salonlarının yolunu tutmaya teşvik ediyor. Eğlenceli ve macera dolu anların vadedildiği bu yapım, sinemaseverler için 2023’ün son çeyreğinin vazgeçilmezleri arasında yerini almayı hedefliyor.

“Ölümlü Dünya 2” Heyecanı: İkinci Fragman Yayında

1 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen “Ölümlü Dünya 2” filminin ikinci fragmanı, serinin hayranlarının beğenisine sunuldu. İlk filmiyle Türk Sineması’nın kült yapımları arasına giren seri, yeni fragmanıyla merakı daha da artırdı.

Macera Kaldığı Yerden Devam Ediyor

Mermer Ailesi’nin kanun kaçağı yaşamı, ikinci filmde de hız kesmeden devam ediyor. Ailenin örgüt tarafından kaçırılan üyesi Zafer’i kurtarma çabaları, yine komik ve heyecanlı anlara sahne olacak.

Yıldızlar Kadrosu ve Yaratıcı Ekip

TAFF Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Ali Atay oturuyor. Atay aynı zamanda Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi ile birlikte senaryonun da yazarları arasında. Filmin başrollerini ise Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol gibi başarılı isimler paylaşıyor​​.

Exit mobile version