“Ölümlü Dünya” Filminin Ünlü Paspaslı Dayak Sahnesine Seyirci de Eşlik Etti

"Ölümlü Dünya" Filminin Ünlü Paspaslı Dayak Sahnesine Seyirci de Eşlik Etti

Feyyaz Yiğit’in merkezinde olduğu ‘paspas’ sahnesindeki repliklere bu kez bütün bir salondaki seyirciler de eşlik etti.

“Ölümlü Dünya” Filminin Seyirci Etkileşimi

Komedi türünde kült filmler arasına giren “Ölümlü Dünya” serisinin ilk filmi, Kadıköy Sineması’nda seyircilerle birlikte izlendi. Bu özel etkinlik, 25 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşti ve film serisinin ikinci filminin vizyona girmesine günler kala düzenlendi. Etkinliğe, filmin oyuncuları Giray Altınok, İrem Sak, Sarp Apak, Mehmet Özgür ve Baturay Özdemir katıldı. İlk filmdeki diyaloglara seyircilerin ezbere eşlik ettiği görüldü, bu da filmin ne kadar sevildiğini ve etkili olduğunu gösteriyor.

“Ölümlü Dünya 2” Filminin Beklentileri

“Ölümlü Dünya” film serisinin 2. Filmi, 1 Aralık’ta gösterime girecek. TAFF Pictures imzalı bu yeni filmde, Mermer ailesinin yeni maceraları seyirciye sunulacak. Ali Atay’ın yönettiği ve senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı bu filmde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi önemli isimler rol alıyor.

Filmin Seyirci Üzerindeki Etkisi

“Ölümlü Dünya” serisinin ilk filminin seyirciler tarafından bu kadar sevilmesi ve repliklerinin ezbere bilinmesi, Türk sinemasının seyirci üzerindeki etkisini gösteriyor. Bu durum, ikinci film için de büyük bir beklenti yaratıyor. Seyircilerin bu yeni filme nasıl tepki vereceği, serinin popülaritesini daha da artırıp artırmayacağı merak konusu. Bu etkileşim, Türk sinemasının geleceği açısından da önemli bir gösterge olarak değerlendirilebilir.

Exit mobile version