Ömer dizisi 17. bölüm yeni fragmanı izle! İntikam soğuk yendiğinde lezzetli bir yemektir

Ömer dizisi 17. bölüm yeni fragmanı izle! İntikam soğuk yendiğinde lezzetli bir yemektir

Ömer dizisi 17. bölüm yeni fragmanı izle! Star ekranlarında yayınlanan sevilen dizinin yeni bölümüne Süreyya’nın alacağı acı intikam damga vuracak.

Ömer, tüm zorlukların karşısına aşkı koyan etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken bir dizi. Yeni bölümüyle 15 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak. Süreyya, Ömer’den intikam alma kararlılığıyla dikkat çekiyor. Ömer’in yeni bölümünde neler olacağı merak konusu.

Ömer dizisi 17. bölüm yeni fragmanı izle

Gamze, sonunda Erdal’dan ayrılmak istediğini söyler. Bu ani gelişme, Erdal’ın Ömer ve Gamze ile ilgili iddiaları üzerinde bir kez daha düşünmesine sebep olur. Gamze’nin Erdal’dan ayrıldığını öğrenen Süreyya ise şüphelerinin doğru olduğunu görünce çılgına döner ve Ömer’den intikam almak için kararlılıkla harekete geçer.

Kocasıyla yaşadığı sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da Ömer’e yardım etmeye çalışan Nisa, hiç beklemediği bir anda Zerrin’le karşılaşır ve büyük bir şok yaşar. Nisa, boşanmak istediğini söylese de kocasının şantajlarına karşı çaresiz kalır.

Ömer’le ilgili ardı ardına hayal kırıklıkları yaşayan Reşat, Süreyya’nın iddialarının yalan olduğunu öğrendiğinde büyük bir rahatlama hisseder. Ancak Süreyya’nın suçlamalarını sürdürmesi, onlar için en büyük sınavdır. Ömer ve Gamze, tüm zorluklara rağmen birlikte güçlü kalmaya çalışırken, davetsiz misafirlerle yüzleşmek zorunda kalacaklar.

Ömer dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstlenirken, başarılı yönetmen Cem Karcı yönetmen koltuğunda yer alıyor. Senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, her Pazartesi akşamı saat 20.00’de Star TV’de yeni bölümüyle izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Exit mobile version