Ömer dizisinde Süreyya neden ayrıldı? Diziye geri dönecek mi?

Ömer dizisinde Süreyya neden ayrıldı? Diziye geri dönecek mi?

Ömer dizisinde Süreyya neden ayrıldı? Ünlü oyunu ilerleyen bölümlerde diziye geri dönecek mi? Ömer dizisinde Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas’ın diziden ayrılmasının sebebi hem karakterin hikayesinin tamamlanması hem de oyuncunun yeni bir dizi projesi için anlaşma yapmasıdır. Süreyya karakteri, Ömer’e aşık olan ve onun için mücadele eden bir karakterdir. Ancak Ömer’in Gamze’ye evlilik teklifi yapmasının ardından Süreyya ayrılık kararı alır ve Ömer dizisine geri dönmeyecektir.

Ömer dizisinde Süreyya neden ayrıldı?

Dizide Süreya karakterine hayat veren Simay Barlas’ın ayrılmasıyla ilgili olarak geri dönüş haberi henüz verilmemiştir. Ayrılık, dizinin 21. bölümüyle birlikte 12 Haziran Pazartesi günü sezon finali yaparak gerçekleşecektir. Simay Barlas, hem karakterinin hikayesinin sona ermesi hem de yeni bir dizi projesine başlayacak olması nedeniyle Ömer dizisinden ayrılmıştır.

Ömer dizisi, Selahattin Paşalı, Barış Falay, Merve Dizdar, Gökçe Bahadır, Emre Taşkıran, Muharrem Türkseven, Çağla Naz Kargı, Aybike Turan, İrem Tokat, Ediz Metin, Gülçin Kültür, Muharrem Türkseven, Ali Efe Altunbaş, Onur Bilge, Gamze Karaduman ve Çağla Naz Kargı gibi oyuncuları bünyesinde barındıran bir yapım. Dizinin yönetmenliğini ise Cem Kargı üstlenmektedir.

Kaynak: https://www.diziler.com/haber/omer-dizisi-sureyya-neden-ayrildi-geri-donecek-mi-29452

Exit mobile version