Ömer dizisinin yeni sezonda yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Ömer dizisinin yeni sezonda yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Star TV’nin yeni sezonda dikkatleri üzerine çeken “Ömer” dizisi, “Yalı Çapkını” ve “Çöp Adam”la beraber devam edeceği üçüncü dizi olarak biliniyor. Dizi, Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi tanınmış oyuncuları bir araya getiriyor. 2. sezon çekimleri için hazırlıkların sürdüğü dizide, sezon finalinin yapıldığı 21. bölümde Gamze karakteri (Gökçe Bahadır) oğlu ile aşkı arasında bir seçim yapmış ve oğlunu seçmişti. Yeni oyuncuların da katılacağı bu dizi, OGM Pictures imzasını taşıyor.

Dizi hakkında önemli bir bilgi de sete çıkış tarihiyle ilgili. Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, Gülizar Irmak’ın yazdığı “Ömer” dizisinin sete çıkış tarihi, eğer bir değişiklik olmazsa, 22 Ağustos olarak belirlenmiş.

Ömer Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Dizi, sektörün tanınmış isimlerini bir araya getiriyor. Başrollerde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır ve Barış Falay gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Özellikle Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Gamze karakterinin, sezon finalinde oğlu ile aşkı arasında yaptığı seçim izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

2. Sezon Hazırlıkları Devam Ediyor

Dizinin 2. sezon çekimleri için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. OGM Pictures imzasını taşıyan bu yapımın senaryo çalışmaları da devam ediyor. Yeni sezonda yeni oyuncuların da katılması bekleniyor, bu da dizinin dinamiklerini nasıl değiştireceği konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Sete Çıkış Tarihi Belli Oldu

Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, Gülizar Irmak’ın yazdığı “Ömer” dizisinin sete çıkış tarihi merakla bekleniyordu. Eğer bir değişiklik olmazsa, dizinin sete çıkış tarihi 22 Ağustos olarak belirlenmiş.

Exit mobile version