Ömer yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Ömer son bölüm tanıtım fragmanı izle

Ömer yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Ömer son bölüm tanıtım fragmanı izle. Star TV’de ekrana gelen Ömer dün akşamki bölümüyle izleyenleri ekran başına topladı.

Ömer yeni bölüm fragmanı izle

Başrollerinde Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın yer aldığı Ömer, diziseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Ömer 8. Bölümde neler oldu?

Gamze’nin Erdal ile mutlu olamayacağına inanan Ömer, onu bu hatadan uzak tutmaya çalışırken Süreyya ile ilişkisini tehlikeye sokacak adımlar atar. Ömer’in karşısına çıkmasıyla aklı karışan Gamze, Erdal’la evlilik yoluna girmeyeceğini annesine söyler fakat karşısında hiç tahmin etmediği bir Fatma bulur. Fatma’nın öfkeyle Gamze’ye attığı tokat, herkesin hayatında bir bomba etkisi yaratır.

Ömer yeni bölüm fragmanı izle! Youtube Ömer son bölüm tanıtım fragmanı izle

Nisa’nın evinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğundan şüphelenen Reşat, kızının yaşadığı maddi sıkıntıların farkına varır. Bu sırada okuldaki Yaman’ın Emine’ye babasıyla ilgili söyledikleri, Emine ve Nisa arasında bir gerilime yol açar. Emine annesine inanmış görünse de Yaman’ın sözleri içinde şüphe uyandırmıştır.

ÖMER 8. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

Exit mobile version