Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

ATV’nin reyting rekortmeni dizilerinden Kardeşlerim, yeni sezona oldukça iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Ancak bu yeni sezon, bir başrol oyuncusunun veda haberiyle gölgelendi.

Kardeşlerim 4. Sezonuyla Eylül’de Başlıyor

Eylül ayında ATV ekranlarında 4. sezonuyla cumartesi akşamları izleyiciyle buluşacak olan Kardeşlerim, başarılı yapımcı Nazlı Heptürk imzası taşıyor. Yeni sezonun ilk bölümü, haftalarca konuşulacak bir bölümle başlayacak. Sezon tatiline heyecanlı bir bölümle ara veren dizi ekibi, ilk bölüm çekimlerine başladı.

Başrol Oyuncularından Sadece İki İsim Klaket Paylaşımında

Ancak klaket paylaşımında başrol oyuncularından sadece Bilal Yiğit Koçak ve Su Burcu Yazgı Coşkun‘un fotoğrafı yer aldı. Bu durum, kulislerde bazı söylentilere neden oldu. Kulislerden sızan bilgilere göre, dizinin Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran, ekibe veda edecek.

Onur Seyit Yaran Kardeşlerim dizisinden ayrıldı mı?

Onur Seyit Yaran Ekibe Veda mı Ediyor?

Bu söylentilerin doğruluk payı henüz netlik kazanmamış olsa da, Kardeşlerim dizisinin yeni sezonu için beklentiler oldukça yüksek. Onur Seyit Yaran’ın ekibe veda edip etmeyeceği konusundaki belirsizlik, dizinin hayranları arasında büyük bir merak konusu haline geldi.

Bakalım bu iddialar gerçekleşecek mi? Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı ve izleyiciler, bu söylentilerin ardından diziyi daha büyük bir heyecanla bekliyor.

Kardeşlerim dizisi hakkındaki dizinin ana hatları

Exit mobile version