Onur Tuna Cannes performansıyla büyüledi

Onur Tuna Cannes performansıyla büyüledi

Cannes’daki bu etkinlik, Onur Tuna’nın hem oyunculuk kariyerinde hem de moda dünyasında önemli bir yere sahip olduğunu gösteriyor. Özellikle giyim tarzı ve projeleriyle dikkat çeken Onur Tuna, sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Onur Tuna Cannes’da Şıklığıyla Fırtına Gibi Esti

Oyuncu Onur Tuna, yakın zamanda vizyona girecek olan “Son Akşam Yemeği” sinema filminde Atatürk’ü canlandıracak. Ayrıca, başrolünde yer aldığı iki dizi projesi için Cannes’da Mipcom etkinliğine katıldı. Onur Tuna, giyim tarzıyla da dikkat çekti.

Onur Tuna’nın Projeleri ve Cannes’daki Etkinlik

Onur Tuna, yakın zamanda vizyona girecek olan “Son Akşam Yemeği” sinema filminde Atatürk’ü canlandırıyor. Ayrıca, bir dijital platformda yayınlanan “Sarmaşık Zamanı” dizisi ve yakında TV ekranlarında yayına girecek olan “Şahane Hayatım” dizisi için Cannes’da Mipcom etkinliğine katıldı.

Onur Tuna’nın Giyim Tarzı

Onur Tuna, Cannes’da katıldığı etkinliklerde Eylem Yıldız’ın stylistliği ile Emre Erdemoğlu, Sezgi Tüzel, K Koncept gibi tasarımcıların özel hazırladığı kombinler ve Karun mücevherden aksesuarlarla beğeni topladı.

Onur Tuna, son zamanlarda sinema filminde Atatürk’ü canlandırması ve marka yüzü olduğu GSM operatörü reklamlarıyla da adından söz ettiriyor. Cannes’da bulunduğu iki günlük süre zarfında, katıldığı her davette giyim tarzıyla dikkat çekti.

Exit mobile version