Oral Özer Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldı

Oral Özer Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldı

Kızılcık Şerbeti, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi ünlü oyuncuların yer aldığı bir Türk dizisidir. Ancak dizinin içeriği toplumsal çatışmalara ilişkin tartışmaları tetikleyerek RTÜK’ten 5 hafta ceza almasına yol açtı Mahkeme kararıyla yeniden yayına başlayan Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin partnerini oynayan önemli bir oyuncu diziden ayrılıyor. Can karakterini canlandıran Oral Özer’in Müjde Uzman ile sette aşk yaşadığı söylenerek ayrılması izleyenleri şok etti.

Oral Özer Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrıldı

Öte yandan Oral Özer’in hayranlarına bir müjde de yeni bir projede yer alarak Kanal D’nin sevilen dizisi Kraliçe’nin kadrosuna katılacak olması. Ancak dizide hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, çeşitli projelerdeki geçmiş başarısı ve yeni performansının beklentisi, izleyicilerden büyük ilgi göreceği izlenimini veriyor.

Özetle Kızılcık Şerbeti’den önemli bir oyuncunun ayrılışı izleyenlerin merak konusu oldu. Bu arada aynı dizide Can karakterini canlandıran Oral Özer, hayranlarının merakla beklediği yeni bir proje olan Kraliçe’nin kadrosuna katılıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinin konusu

Kızılcık Şerbeti, Türkiye’de yayınlanan bir TV dizisidir. BBC Türkçe’nin yaptığı habere göre, dizide aile kavramının sorgulanması söz konusudur. Muhafazakar ve seküler ailelerin de ele alındığı dizide, toplumsal çatışmalar da konu edilmektedir [1].

Dizinin yönetmeni Hakan Kırvavaç ve senaristi Melis Civelek’dir. Dizinin başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi ünlü oyuncular yer almaktadır.

Öte yandan, dizinin içeriği nedeniyle RTÜK’ten 5 haftalık bir ceza aldığı ve daha sonra mahkeme kararıyla yeniden yayınlanmaya başladığı bilinmektedir. Ayrıca dizide bir oyuncunun ayrılması ve başka bir projede yer alması da gündeme gelmiştir.

Exit mobile version