Öykü Karayel ile İlker Kaleli’yi buluşturan Arak dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte dizinin konusu

Öykü Karayel ile İlker Kaleli'yi buluşturan Arak dizisinden ilk fotoğraflar geldi! İşte dizinin konusu

Öykü Karayel ve İlker Kaleli gibi çok ünlü isimleri buluşturan Arak dizisiyle ilgili yeni gelişmeler var. İşte diziden gelen son fotoğraflar.

“Arak” Dizisinden İlk Kareler Paylaşıldı

Öykü Karayel ve İlker Kaleli’yi bir araya getiren “Arak” dizisinin ilk görselleri basınla paylaşıldı. Show TV’de izleyici karşısına çıkacak olan ve Most Production imzalı dizinin yapımcılığını Murat Can Oğuz üstleniyor. Dizinin güçlü kadrosunda Tülin Özen, Mehmet Özgür, Yıldıray Şahinler, Kerem Arslanoğlu, Bedir Bedir, Furkan Kalabalık, Demircan Kaçel, Cem Zeynel Kılıç, Görkem Kasal, Beril Kolcu, Ilgaz Kaya ve Bennu Yıldırımlar gibi isimler yer alıyor.

Adak dizinin konusu

Dizinin konusu, 1998 yılında bir hırsızlık olayı sonucu iki ailenin hayatının nasıl değiştiğini ele alıyor. Rauf Çınar’ın eşi Elif Çınar’ın bir hırsız tarafından bıçaklanması ve bu olayın her iki aile üzerindeki etkileri, dizinin merkezinde yer alıyor. Zeynep Çınar ve Akay Talan isimli iki karakterin, bu trajik olaydan sonra gelişen hayatları ve aralarındaki ilişki, “Arak” dizisinin hikayesini oluşturuyor. İki karakterin yollarının kesişmesi ve aşk ile gerçekler arasında kalışları, dizinin ana çatışmasını yaratıyor.

Exit mobile version