Oyuncu çift aynı dizide buluşuyor!

Oyuncu çift aynı dizide buluşuyor! Başarılı oyuncu çift Serkan Melikoğlu ve Asena Melikoğlu “Yalnız Kalpler”de buluşuyor.

Oyuncu çift aynı dizide buluşuyor!

Oyuncu çift aynı dizide. Daha önce “Şevkat Yerimdar”, “Beni Affet”, “Diriliş Ertuğrul” ve Turkuaz Yapım imzalı Fatih filminde rol alan Serkan Melikoğlu FOX’un “Yalnız Kalpler” adlı günlük dizisiyle ekranda döndü.

Bros Film’in yapımcılığını üstlendiği dizi, yurt dışında da  “LonelyHearts” ismiyle birçok ülkede yayınlanacak. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden şeref derecesiyle mezun olan oyuncu aynı zamanda Ankara’da kurucusu olduğu Kulis Sanat Tiyatrosu’nda da oyunlar sahneliyor. Serkan Melikoğlu Kimdir?

Serkan Melikoğlu Kimdir?

Oyuncu çift aynı dizide buluşuyor!

Ankara doğumlu Serkan Melikoğlu, 30 Aralık 1988 tarihinde dünyaya geldi. Lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde ‘Şeref öğrencisi’ olarak tamamladı. Devler Tiyatrolarında bir süre çalışan Melikoğlu, Kulis Sanat kurucuları arasında yer alıyor. Aynı zamanda başarılı oyuncu. iyi derecede sahne dövüşü eskrim gibi birçok sporla ilgileniyor. Oğlak burcu olan Serkan Melikoğlu, 1.85 boyunda ve 80 kilo ağırlığındadır.

Serkan Melikoğlu’nun instagram hesabı için tıklayın…

 Asena Melikoğlu kimdir?

1992 yılında Ankara’da doğdu. 2000 yılında başladığı Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi Bölümü’nün üç yıllık eğitimini 2003 yılında başarıyla tamamladı. Aynı yıl TED Ankara Koleji İlkokulundan mezun oldu ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’ nın Bale Bölümünü kazandı.

2006 yılında Uğur Seyrek yönetimindeki Bodrum Aspat’taki Bale Yaz Kampına katıldı.2012 Yılında Hollanda – Rotterdam Codarts Dance Academy’de öğretim görevlisi olan Sanja Majer – Hasagic’in yönetimindeki workshoplara katıldı.

2013 Şubat ayında, aynı zamanda Hacettepe Üniversitesi Lisans 3.sınıf öğrencisi iken Ankara Devlet Opera ve Balesi’nde dansçı olarak görev yapamaya başlamıştır. 2013’de 11.Uluslararası Bodrum Bale Festivaline Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin “Amazonlar” eserinde görev almıştır.

2014 yılında Hacettepe Universitesi Ankara Devlet Konservatuvari’ndan Sahne Sanatlari Bölüm Birincisi olarak mezun oldu. 2019 yılında Ankara Devlet Tiyatrosu’nda Sinan Pekinton’un yönettiği Güngör Dilmen’in ”Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını” adlı oyunun Koreografisini üstlenmiştir.

Asena Melikoğlu’nun instagram hesabı için tıklayın…

 

Exit mobile version