Oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunu kullandı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Eyüpsultan'daki bir okula gelerek oyunu kullandı.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunu kullandı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunu kullandı
OYUNCU DİLAN ÇİÇEK DENİZ GÖKTÜRK’TE BULUNAN NEJAT SABUNCU İLKOKULU’NDA OYUNU KULLANDI.

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Eyüpsultan’daki bir okula gelerek oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimleri için seçmenler sabah 08.00’da sandıklara giderek oy kullanma işlemine başladı. Oyuncu Dilan Çiçek Deniz de Eyüpsultan Göktürk’te bulunan Nejat Sabuncu İlkokulu’nda oyunu kullandı. Saat 13.00 sıralarında sınıfa girerek oyunu kullanan ünlü oyuncu, daha sonra okuldan ayrıldı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Dilan Çiçek Deniz, 28 Şubat 1995, Sivas, Türkiye, Türk aktris. Her ikisi de öğretmen olan ebeveynlerden doğdu, ancak beş yaşındayken boşandılar. Lisede üç yıl tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşında Liseler Arası Tiyatro Yarışması’na katıldı ve oyunculuk ödülü kazandı. Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği okurken asıl tutkusunun Karşılaştırmalı Edebiyat olduğuna karar vermiş ve İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçiş yapmak için sınavlara girmiştir.

Aynı zamanda model olan Dilan Çiçek Deniz, 2014 Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılarak ikinci oldu. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

İlk oyunculuk rolü 2015 yılında Amerikan dizisi “Pretty Little Liars”ın uyarlaması olan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde “Ebru” karakterini canlandırdı. Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen Duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi ve Burak Deniz ile birlikte yer aldı. Ancak dizi, düşük reytingler nedeniyle 13 bölümden sonra sona erdi.

2015-2016 yılları arasında Kanal D’de Elif karakterini canlandıran “Güneşin Kızları” (Güneşin Kızları) dizisinin kadrosuna katıldı.

Ağustos 2016’da, Haziran 2017’ye kadar yayınlanan “Bodrum Masalı” (Bodrum Fairytale) dizisinde rol aldı. Aras Bulut İynemli ile birlikte iki sezon boyunca “Çukur” dizisinde de rol aldı. 2016 yılında Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “Yükselen Yıldız Ödülü”nü aldı. Ayrıca 2018’de bir Avon reklamında yer aldı.

Dilan Çiçek Deniz, 2020 yılında dijital içerik platformu BluTV’de “Yarım Kalan Aşklar” (Bitmemiş Aşk) dizisinde “Elif Urazoğlu” başrolünü oynadı.

Prömiyeri 5 Kasım 2020’de Show TV’de yapılan ve 27 Mayıs 2021’de 28. bölümüyle sona eren “Alev Alev” (Flames of Fate) dizisinde “Rüya Yıldırımlar” karakterini canlandırdı.

Kişisel yaşam açısından Dilan Çiçek Deniz’in ilk bilinen ilişkisi Okan Can Yantır ile oldu. Ancak “Çukur” dizisindeki rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ile ekrandaki öpüşme sahnesinin Yantır ile olan ilişkisinin sona ermesine yol açtığı bildirildi. 2018 yılında Furkan Andıç ile çıkmaya başladı ancak ilişki kısa sürdü. Kasım 2018’de Furkan Andıç ile olan ilişkisine son verdi. Alihan Aloğlu ile 2020 yılında ayrılmadan önce sekiz ay da süren bir ilişkiye başladı. Dilan Çiçek Deniz, şu anki ortağı İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson ile bir dondurma markasının reklam çekimi sırasında tanıştı. Aralık 2021’de Saevarsson’un Boğaziçi Köprüsü’nde bir evlilik teklifiyle onu şaşırttığı zaman nişanlandılar. Ancak daha sonra ayrıldılar. Mart 2023’te aktör Mert Yazıcıoğlu ile çıkmaya başladı.

 

Exit mobile version