Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katıldı

Ozan Akbaba Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katıldı

Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, fenomen dizi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Kasaba Doktoru” projelerinin ardından, ekrana dönüş yapıyor. Yeni projesi, eski rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın başrolünde olduğu “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi olacak. Akbaba, dizide “Gardaşov” adlı karakteri, Cezayir’e yardım için gelen Azeri bir iş insanını canlandıracak.. Bu yeni rol ile Akbaba’nın oyunculuk kariyerinde yeni bir sayfa açması bekleniyor.

Ozan Akbaba Oktay Kaynarca ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde

Ozan Akbaba, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Kasaba Doktoru” gibi projelerin ardından yeni bir diziyle ekranlara geri dönüyor. Oyuncu, sektör kulislerinden sızan bilgilere göre, eski rol arkadaşı Oktay Kaynarca’nın da yer aldığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” adlı dizide yer alacak.

Dizide Akbaba, “Gardaşov” isimli bir karakteri canlandıracak. Bu karakter, Cezayir’e yardım etmek için gelen Azeri bir iş insanı olarak karşımıza çıkacak. Akbaba’nın, bu yeni ve farklı role bürünerek izleyicileri yine etkilemesi bekleniyor​​.

Ozan Akbaba’nın yeni ekran macerası, “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisiyle devam edecek. Dizi, Akbaba’nın “Gardaşov” rolüyle, izleyicileri yeni bir karakterle tanıştırma fırsatı sunacak. Bu yeni rol, Akbaba’nın oyunculuk yelpazesini genişletecek ve onu farklı bir ışıkta göstermeye hazırlanıyor.

Ozan Akbaba kimdir?

Ozan Akbaba, Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. 9 Haziran 1982’de Kars’ta doğan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılından itibaren oyunculuk kariyerine adım atan Akbaba, çeşitli sinema filmleri, dizi ve tiyatro oyunlarında yer almıştır. Aynı zamanda bir müzik yeteneği de bulunan Akbaba, film müzikleri bestelemekte ve bu alanda da çalışmalar yapmaktadır. Oyunculuk kariyerinde dikkat çeken rolleriyle tanınan Akbaba, 2017 yılında Buket Arıkan ile evlenmiştir ve bu evlilikten bir çocuk sahibidir​​​​​​​​.

Exit mobile version