Özgü Namal ve Özcan Deniz’li Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri başladı

“Kızıl Goncalar”, Türkiye’nin yeni dram dizilerinden biri olup, sete çıkışı yakın zamanda gerçekleşmiştir. Dizinin sete çıkışı, Gold Film imzası taşıyan ve Faruk Turgut’un patron olduğu bir yapımla gerçekleştirilmiştir.

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri başladı

“Kızıl Goncalar”, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak yeni bir Türk dram dizisidir. Dizi, 28 Ekim 2023 tarihinde sete çıktı ve afiş çekimleri 7 Kasım’da gerçekleştirilecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay bulunuyor, başarılı senarist Necati Şahin tarafından kaleme alınıyor ve görüntü yönetmenliğini Ercan Özkan üstleniyor. Dizi, Gold Film yapımcılığında hazırlanmakta ve Faruk Turgut bu projenin yapımcısıdır​.

Başroller ve Oyuncular

Dizinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Ayrıca Şerif Erol, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Sitare Akbaş, Mert Yazıcıoğlu, Mert Turak, Tuğrul Tülek, Asiye Dinçsoy, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Yakup Turgut, Mısra Tüfek, Gürhan Elmalıoğlu ve Hamdi Alkan gibi isimler de dizide önemli rolleri paylaşıyor​.

Özgü Namal ve Özcan Deniz'li Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri başladı

Dizinin Konusu

Dizide Özcan Deniz, işine gönülden bağlı, idealist bir doktor karakterini canlandırıyor. Özgü Namal ise, Doğu Anadolu’dan İstanbul’a gelmiş olan ve zorluklara göğüs germeye çalışan genç ve güzel bir karakter olan Meryem’i canlandırıyor. Meryem aynı zamanda evli ve bir kız çocuğu annesidir. Doktor Levent ile Meryem’in hayatı ilginç tesadüfler sonucu kesişiyor ve hikaye başlıyor. Dizinin sosyolojik bir boyutu da bulunmakta; Türk doktorların yurt dışına yaptığı beyin göçünün ve bunun ülkedeki ya da halk üzerindeki yansımalarının da gözler önüne serildiği eleştirel ve sıra dışı bir senaryoya sahip​.

Exit mobile version