Perihan Savaş’ın yeni dizisi Dilek Taşı’nın konusu ve oyuncuları

Perihan Savaş'ın yeni dizisi Dilek Taşı'nın konusu ve oyuncuları

Perihan Savaş’ın yeni dizisi Dilek Taşı’nın konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Türk sinemasının sembol isimlerinden Perihan Savaş son olarak ‘Çukur’ dizisinde başarıyla rol almıştı.

Perihan Savaş’ın yeni dizisi Dilek Taşı’nın konusu

“Dilek Taşı” dizisi, 1980’li yılların etkileyici bir hikayesini konu alacak. Yeni sezonda ekran yolcuğuna başlayacak olan dizi, izleyicilerini heyecanlandırıyor. Dizinin yapımcılığını üstlenen Yaşar İrvül ve Efe İrvül, ekrana kaliteli bir yapıt taşımayı hedefliyor. Altan Dönmez’in yönetmenliğindeki dizi, Can Sinan’ın senaryosuyla yeni sezonun en iddialı işlerinden biri olmayı vaat ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosu

Ünlü ve başarılı oyuncu Perihan Savaş, Kanal D’nin yeni dizisi “Dilek Taşı”nın kadrosuna dahil oldu. Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği bu dizide, başroller Salih Bademci ve Hazal Subaşı tarafından paylaşılırken, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Elif Doğan gibi tanınmış oyuncular da yer alıyor. Yeni sezonda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ve 1980’li yılları konu edinen “Dilek Taşı” dizisinin yönetmenliğini Altan Dönmez yapıyor. Dizinin etkileyici hikayesi Can Sinan tarafından kaleme alınmış.

Ünlü Türk oyuncu Perihan Savaş, Kanal D’nin yaklaşan dizisi “Dilek Taşı”nın kadrosuna katıldı. Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın başrolleri paylaştığı bu yeni yapımda, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı ve Elif Doğan gibi sevilen isimler de rol alıyor. Pastel Film’in elinden çıkan dizinin oyuncu kadrosunun duayen ismi Perihan Savaş, deneyimi ve yeteneği ile kadroya katkı sağlayacak.

Kanal D ve Pastel Film’in birlikte hayata geçirdiği “Dilek Taşı” dizisi, özgün konusu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu Perihan Savaş’ın kadroya katılması, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla karşılandı. Yeni sezonda izleyicilerle buluşacak olan “Dilek Taşı”, Türk televizyon dünyasında yeni bir soluk olmayı hedefliyor.

Exit mobile version