Piyano çalan kurye kim? Piyano çalan kuryenin Instagram hesabı ne?

Piyano çalan kurye kim? Piyano çalan kuryenin Instagram hesabı ne?

Türkiye’de güne piyano çalan kurye çocuk damga vurdu. Mozart’ın dünyaca ünlü Türk marşını çalan kuryenin ismi merak konusu. Piyano çalan kurye kim? Piyano çalan kuryenin Instagram hesabı ne? İşte detaylar. Sosyal medyada yayılan görüntüler, bir mağazada kuryelik yapan gencin Mozart’ın ‘Türk Marşı’ bestesini olağanüstü bir şekilde çalmasıyla ortaya çıktı. Kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle karşılanan gencin video, kısa sürede viral oldu. İşte gencin herkesi hayran bırakan piyano performansına ait video görüntüleri.

Piyano çalan kurye kim?

Bugün sosyal medyada yayınlanan bir videoda, özel bir şirkette çalışan kuryenin piyanoyu çalmasıyla ortaya çıkan renkli görüntüler kısa zamanda binlerce kişi tarafından beğenildi. Kurye, Mozart’tan Türk Marşı çalmaya başladı ve videoyu izleyenler videoyu beğenmekten ve paylaşmaktan kendilerini alamadı. Piyanonun çok zor öğrenilen ve çalınması gereken bir enstrüman olduğunu gösteren kuryenin performansı, kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Bir mağazada çekilen videoda, kuryenin piyano başında sergilediği performans sosyal medyada hemen gündem oldu. Teslimat yaptıktan sonra mağazadaki piyanonun başına geçmek isteyen genç, “Piyanoyu kullanabilir miyim?” dedikten sonra yeteneğini gösterdi.

Sipariş için gittiği otelde piyano çalan kurye sosyal medyada viral olmuştu. Kurye Muharrem Can İncir, piyanist olma hayallerine GETİR ile birlikte yürüyecek.

Piyano çalan kurye Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyada çekilen bir video, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğenildi. Özel bir şirkette kurye olarak çalışan kişi, paket teslimi yaptıktan sonra orada bulunan piyanoyu çalmak istedi. Piyano sahibinin izin vermesi üzerine oluşan renkli görüntüler, kuryenin Mozart’tan Türk Marşı’nı çalmaya başlamasıyla tamamlandı. Videoyu izleyenler, videoyu beğenip paylaşmaktan kendini alamadı. Çok zor bir enstrüman olan piyanonun ustalıkla çalınmasıyla videoyu izleyen kullanıcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Bir mağazada kaydedilen videoda, bir kuryenin piyano başında sergilediği performans sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Teslimat yapmak için gelen kurye, mağazadaki piyanonun başına geçmek istediğinde, “Piyanoyu kullanabilir miyim?” sorusunu sorduktan sonra yeteneğini sergiledi. Şimdi herkes piyano çalan kuryenin Instagram hesabını merak ediyor.

Exit mobile version