Prime Video, “The Summer I Turned Pretty” Dizisinin 3. Sezonunu Onayladı

Prime Video, "The Summer I Turned Pretty" Dizisinin 3. Sezonunu Onayladı

Prime Video, popüler dizi “The Summer I Turned Pretty”nin üçüncü sezonu için resmi onayını verdiğini duyurdu. Jenny Han’ın çok satan kitap üçlemesinden uyarlanan bu dizi, kısa süre içinde büyük bir izleyici kitlesi edindi.

“The Summer I Turned Pretty” Dizisinin Başarısı

“The Summer I Turned Pretty” dizisinin ikinci sezonu, Prime Video platformunda en çok izlenen diziler arasında yer alıyor. İkinci sezonun yayınlanmaya başladığı 14 Temmuz’dan itibaren ilk üç gün içerisinde birinci sezonun izlenme oranlarını iki katına çıkardı.

Amazon ve MGM Studios Başkanı’ndan Açıklama

Amazon ve MGM Studios Başkanı Vernon Sanders, dizinin genç ve çeşitli bir izleyici kitlesine hitap ettiğini belirtti. Sanders, Jenny Han’ın yetenekli bir yazar olduğunu ve hayranların dizinin üçüncü sezonunu sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Üçüncü Sezon Hakkında Bilgiler

Dizi için üçüncü sezon onayı, WGA ve SAG-AFTRA grevlerinden önce alındı. Üçüncü sezonun prodüksiyonuna, sendikalarla çalışma koşulları üzerinde anlaşma sağlanana kadar başlanmayacak. Dizinin üçüncü sezonunda, yaratıcılar Jenny Han ve Sarah Kucserka liderliğinde devam edilecek.

Dizinin Konusu

“The Summer I Turned Pretty”, genç bir kızın iki erkek kardeş arasında yaşadığı aşk üçgenini, anneler ve çocuklar arasındaki ilişkileri ve kadın arkadaşlıklarının gücünü ele alıyor. Dizi, ergenlikten yetişkinliğe geçiş sürecini, ilk aşkı ve yazın büyüsünü izleyicilere sunuyor.

İkinci Sezonun Finali Yaklaşıyor

“The Summer I Turned Pretty” dizisinin ikinci sezonu, her hafta yeni bölümlerle Prime Video’da devam ediyor. Sezon finali ise 18 Ağustos 2023 Cuma günü ekranlarda olacak.

Kaynak: sonhavadis.com

Exit mobile version