Rıza Kocaoğlu’nun yeni dizisi Asaf ne zaman başlayacak? Konusu ne?

Rıza Kocaoğlu'nun yeni dizisi Asaf ne zaman başlayacak? Konusu ne?

Rıza Kocaoğlu, Netflix için İdea Film tarafından çekilen “Asaf” adlı dizinin güçlü kadrosuna katıldı. Özgür Önurme’nin yazıp yönettiği ve 6 bölümden oluşan dizide, Kocaoğlu “Nasuh” adlı bir mafya babasını canlandıracak. Dizi, 17 Eylül’de sete çıkmış ve çekimlerine başlamıştır.

Rıza Kocaoğlu’nun Yeni Dizi Projesi: “Asaf”

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, “Tuzak” dizisinin ardından yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönüş yapıyor. Kocaoğlu’nun, Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı “Bambaşka Biri” dizisine katılacağı yönünde bir beklenti oluştuğu; ancak aktörün, yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile olan yakın arkadaşlığına rağmen, bu dizide değil, dijital bir platform için çekilen başka bir dizide rol alacağı öğrenildi.

Dizinin oyuncuları

“Asaf” dizisinde Cihangir Ceyhan başrolde Asaf karakterine hayat verirken, Burçin Terzioğlu (Sema), Uygar Özçelik (Harun), Saadet Işıl Aksoy (Rüya), Sema Keçik (Nermin), Tayanç Ayaydın (Aziz), Serra Arıtürk (Meltem), Ahmet Rıfat Şungar (Cüneyt) ve Çağdaş Onur Öztürk (Murat) gibi isimler de yer alıyor.

Rıza Kocaoğlu’nun yeni projesi “Asaf”, onun oyunculuk kariyerindeki çeşitliliği ve güçlü karakter portreleri çizme yeteneğini bir kez daha gözler önüne serecek. İzleyiciler, Kocaoğlu’nun mafya babası Nasuh karakteri ile nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

Exit mobile version