Ruhun Duymaz dizisi için yeni tanıtım fragmanı yayında

Ruhun Duymaz dizisi için yeni tanıtım fragmanı yayında

Fox’un yeni dizisi “Ruhun Duymaz”, başrollerinde Burcu Özberk ve Şükrü Özyıldız’ı buluşturuyor. Dizinin yapımcılığını Saner Ayar üstlenirken, yapımını ise O3 Medya gerçekleştiriyor. Dizinin yeni tanıtımı yayınlandı ve izleyiciler, tanıtımda diğer karakterleri yakından tanıma fırsatı buldu ve dizinin konusu hakkında önemli ipuçları edindi.

Dizide, genç yaşında başarılı bir istihbarat ajanı olan Onur Karasu karakterini Şükrü Özyıldız canlandırıyor. Onur, Türkiye’nin en büyük kuyumculuk şirketi olan Civan Koral’ın peşindedir. Civan Koral, Koral Mücevherat’ı yasadışı işler için kullanmaktadır ve bir suç örgütünün Türkiye temsilcisidir.

Ruhun Duymaz fragmanı

Onur, Civan’ın evindeki kasada yasadışı işlerle ilgili belgeleri sakladığını düşünerek, belgeleri alabilmek için Civan’ın kardeşi Hilal ile ilişki yaşamaya başlar. Onur, Hilal’in nişan gününde kasayı açmayı ve Civan’ı tutuklamayı planlamaktadır. Ancak planlarına dahil etmediği bir şey vardır: Hilal’in yakın arkadaşı Ece (Burcu Özberk). Ece, Onur’un gerçek niyetlerini anlamaya çalışırken, Onur tarafından yakalanması da onun planlarını altüst eder. Onur ve Ece, gece ve gündüz kadar zıt karakterler olarak birlikte çalışmak zorunda kalacaklardır.

Dizi, güçlü bir oyuncu kadrosuna sahiptir. Şükrü Özyıldız ve Burcu Özberk’e Tuğrul Tülek, Aslı Sümen, Şehsuvar Aktaş, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi değerli oyuncular eşlik etmektedir. Senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini ise Aytaç Çiçek üstlenmektedir.

“Ruhun Duymaz” dizisi çok yakında Fox ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yeni tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte diziye duyulan heyecan daha da artmış durumda.

Exit mobile version