Sadakatsiz’in yıldızı Melis Sezen Malaga Film Festivali’nde

Sadakatsiz’in yıldızı Melis Sezen Malaga Film Festivali’nde. Melis Sezen İspanya’daki Malaga Film Festivali’ne katıldı. 10 Mart’ta başlayan festivale davet edilen Melis Sezen, şıklığıyla göz kamaştırdı. Kırmızı halıda hayranlarıyla buluşan Sezen, Tuvana Büyükçınar imzalı kostümle yürüdü.

Sadakatsiz’in yıldızı Melis Sezen Malaga Film Festivali’nde

Tek tek sevenleriyle hatıra fotoğraf çektiren güzel oyuncu İspanya’da başrolleri arasında yer aldığı “Sadakatsiz” dizisiyle fırtına gibi esiyor.

Sadakatsiz'in yıldızı Melis Sezen Malaga Film Festivali'nde

Melis Sezen kimdir?

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi’nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nde eğitim gördü.

Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ardından Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman’la birlikte rol almıştır. Melis Sezen, Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırmıştır. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan “Nazan” karakterine hayat verdi. Ünlü isim Leke ve Sevgili Geçmiş dizilerinde başrol oldu ve Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat verdi. Rol aldığı filmler arasında Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali, Mucize 2 Aşk da bulunuyor.

Exit mobile version