Şafak Sezer’in “Kolpaçino 4” Filminin Afişi Yayınlandı

Şafak Sezer'in "Kolpaçino 4" Filminin Afişi Yayınlandı

Türk sinemasının sevilen komedi serilerinden “Kolpaçino”nun dördüncü filmi “Kolpaçino 4″ün afişi yayınlandı. Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş’ın başrollerini üstlendiği bu yeni film, serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Filmin Afişinde Ünlü İsimler Dikkat Çekiyor

Kolpaçino 4’ün afişinde, başrol oyuncuları Şafak Sezer ve Aydemir Akbaş’ın yanı sıra, Türk sinemasının ve müzik dünyasının tanınmış isimleri de yer alıyor. İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç gibi ünlülerin yanı sıra Aşkım Kapışmak, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz gibi isimler de afişte kendilerine yer bulmuşlar. Ayrıca, Saba Tümer ve Selim Erdoğan gibi sürpriz isimler de afişte görülebiliyor.

Filmin Konusu ve Yapım Detayları

Kolpaçino 4, Özgür karakterinin önceki hikayelerde kendisine ihanet eden, dostum dediği kişilerle hesaplaşmasını konu alıyor. Filmin senaryosunu Şafak Sezer yazmış, yapımcılığını Polat Yağcı üstlenmiş ve yönetmen koltuğunda Kamil Çetin oturuyor. Film, 12 Ocak’ta sinema severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bu haber, Türk sinemasının komedi alanındaki başarılı serilerinden birinin devamı niteliğindeki “Kolpaçino 4″ün merakla beklenen afişinin yayınlanması ve filmin detayları hakkında bilgi vermektedir.

Exit mobile version