“Safir” Dizisi Reytinglerde Zirveye Oturdu

"Safir" Dizisi Reytinglerde Zirveye Oturdu

“Safir” dizisi, reytinglerdeki başarısı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Yükselişini sürdüren dizi, izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve gelecekte de bu başarısını sürdüreceğe benziyor.

“Safir” Dizisi Reytinglerde Zirveye Oturdu

NTC Medya’nın imza attığı “Safir” dizisi, reytinglerde yükselişini sürdürüyor. Dizi, pazartesi akşamı tüm kişiler kategorisinde birinci oldu. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi, izleyici kitlesini artırmayı başardı.

Reyting Detayları

Dizi, toplam seyirci grubunda 5.31 reytingle birinci olurken, AB kategorisinde 3.17 reytingle beşinci ve ABC1 kategorisinde 4.35 reytingle dördüncü oldu. Bu başarı, dizinin yükselişini gösteriyor ve rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Oyuncu Kadrosu ve Yapım Ekibi

“Safir” dizisinin oyuncu kadrosunda İlhan Şen (Ateş), Özge Yağız (Feraye), Burak Berkay Akgül (Yaman), İpek Tuzcuoğlu (Gülfem), Erkan Bektaş (Vural), Müfit Kayacan (Ömer), Nur Yazar (Cemile), Can Bartu Arslan (Okan), Gizem Sevim (Aleyna), Münir Can Cindoruk (Çetin) gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Semih Bağcı üstlenirken, senaryosunu Burcu Över yazıyor.

Rakipler ve Gelecek

Dizi, Hande Erçel ve Burak Deniz’li “Bambaşka Biri” dizisini de geride bıraktı. 30 Ekim’de TRT1’in “Alparslan Büyük Selçuklu” ve “Selahaddin Eyyubi” dizilerinin yeni sezona başlamasıyla reyting sıralamasının nasıl şekilleneceği merak konusu.

Exit mobile version